- 2 Aralık 2015
- 31.709
- 105.693
- 598
Diğer kategorilerde hep iddialıyım dedin olmadı,bu sefer iddiam yok dedin olacak galiba.Sen yapmasan ben yapacaktım sütlaçı,yani madalyayı ben alacaktımAblam hâlâ pesimi bırakmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer kategorilerde hep iddialıyım dedin olmadı,bu sefer iddiam yok dedin olacak galiba.Sen yapmasan ben yapacaktım sütlaçı,yani madalyayı ben alacaktımAblam hâlâ pesimi bırakmıyorlar
Trileçe konusunda biraz bilgim var sanıyorum paylaşmak isrerimEvet bende kremsanti olunca sasiriyorum ve acaba tadini bozmazmi meraktayim:)karamel yada cilekli sos falan olur benim bildigim direk kekin uzerine krema olmadan direk sos dökulur yani
İnsanların düşünceleri değişikDiğer kategorilerde hep iddialıyım dedin olmadı,bu sefer iddiam yok dedin olacak galiba.Sen yapmasan ben yapacaktım sütlaçı,yani madalyayı ben alacaktım
Bu arada cidden iddialı yaptım kendimce, begenmediler , hele kurabiyemDiğer kategorilerde hep iddialıyım dedin olmadı,bu sefer iddiam yok dedin olacak galiba.Sen yapmasan ben yapacaktım sütlaçı,yani madalyayı ben alacaktım
Kurabiye seninkine benzeyen çoktu.Kategori açıklanınca aklıma ilk elmalı kurabiye geldi,yine o aldı oyları.Sebzelerde bari,ilk aklıma gelen tarifi kimse kapmadan yapsamBu arada cidden iddialı yaptım kendimce, begenmediler , hele kurabiyem
Ney deynep ıspanakmıKurabiye seninkine benzeyen çoktu.Kategori açıklanınca aklıma ilk elmalı kurabiye geldi,yine o aldı oyları.Sebzelerde bari,ilk aklıma gelen tarifi kimse kapmadan yapsam
Yok ıspanak değilNey deynep ıspanakmı
Bak yarın gelip hatmece beğenmez sonra güzel bişi yap
Sos diyince zaten cilegi falan sos olmuyor mu?krema,krem santi bi sos cesidimi sizdece:) krem santili yapanlari ve trilece hakkinda bicok sey biliyorum cunku zamaninda cook arastirmistim.yapan arkadas bu sekilde tercih etmis saygi duyarim eline sağlık olsun.sutlu tatlı konusunda ise Arkadas fikrini belirtmis bende öyle..fikir belirtirim ama yönetim kabul ettiyse zaten onemli degil kimse bisey uzatmaya calismiyorTrileçe konusunda biraz bilgim var sanıyorum paylaşmak isrerim
Yakın bir arkadaşım ünlü bir trileçe markasının şubesi , aynı zamanda ünlü marka yerlerdende trileçe çok yemişimdir . Trileçe ve sosu arasında çok ince bir kremşanti oluyor hem hamurun üst pürüzünü düzlemek hemde sosun rengini tam belli etmek için hoş oluyor . Ama bu aradaki kremşantiyi abartmamak lazım , belli belirsiz olmalı ya değilse tad farklılıgı elbet oluyor .
Yarışmaya katılan arkadaş normal tirileçe yapmamış zaten tatifinin isminden belli soslu trileçe .
Hepinizin ellerine sağlık . hamurdu süttü bence bu ayrıma gitmeye hiç gerek yok . malzemesinde süt varsa kurallarda bu şekildeyse Bu konuyu uzatmamak lazım
Tekrar ellerinize emeginize sağlık
Soslu trileçe diye ilk okudugumda farklı oldugunu anlamıştım çünki klasik franbogazlı kramelli vs olunca zaten belirtmeye gerek yok adı trileçe diyip geçiyoruz .Sos diyince zaten cilegi falan sos olmuyor mu?krema,krem santi bi sos cesidimi sizdece:) krem santili yapanlari ve trilece hakkinda bicok sey biliyorum cunku zamaninda cook arastirmistim.yapan arkadas bu sekilde tercih etmis saygi duyarim eline sağlık olsun.sutlu tatki konusunda ise Arkadas fikrini belirtmis bende öyle..fikir belirtirim ama yönetim kabul ettiyse zaten onemli degil kimse bisey uzatmaya calismiyor
Tüh bilemedim kız kulagıma de bariYok ıspanak değil
Hatmece şaka yapmış meğer ,geçen gün yazdığını mı diyorsun
Onun beğendiği 1.olamıyor zaten ,beğenmezse beğenmesin
Nanişin madalyayla jübilemi yapacaksın yoksa devammi kızBu arada cidden iddialı yaptım kendimce, begenmediler , hele kurabiyem
Tamam kulağına diyeyimTüh bilemedim kız kulagıma de bari
Sen eskiden kulis yapardın bana
Bende işte hep en begendigimi yapıyorum , ondan kaybediyorumKurabiye seninkine benzeyen çoktu.Kategori açıklanınca aklıma ilk elmalı kurabiye geldi,yine o aldı oyları.Sebzelerde bari,ilk aklıma gelen tarifi kimse kapmadan yapsam
Nevoş anne kokusu almaya gittiNevoş senide eskisi kadar göremedim buralarda çoçuklar tatilde diyemi giremiyorsun ? Yoksa tatile , gezmeyemi çıktın yarıyıl tatilini fırsat bilip .
Aşk olsun ablacığım ben hiç nevrosu 1 yarışmacıdan eksik bırakır mıyım? Değil 1, 20 madalya verseler gene katılırımNanişin madalyayla jübilemi yapacaksın yoksa devammi kız
3. İş günün nasıldı bakim ?
Kereviz yap kesin 1. OlursunAşk olsun ablacığım ben hiç nevrosu 1 yarışmacıdan eksik bırakır mıyım? Değil 1, 20 madalya verseler gene katılırım
Zaten sebze yemeğinde kesin birinciyim
2 bitti, berbat. Felaket yorgunum, evde otur otur çok tembelleşmişim
Aus beni takip ettin dimi hadi itiraf etBen daha oy vermedim ya .
Aklım karışık ... Sütlü tatlı .... sütlü tatlı olmalı diyor bi tarafım .. ama onda da süt var diyor diğer tarafım
Kim önde acep (dey'e gelsin bu emoji)
Uyku nerde, eve gelince gözlerim açılıyor. Sözde spora devam edecektim , daha erken çıkmak nasip olmadıKereviz yap kesin 1. Olursun
Yok kerevizi deynep yapacakmış ama
Yat dinlen kuzum iyi geceler