- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Hahahahaha kiz 2 cocuk annesi kadinim 3 yapicam 2 madalya ne kiiiduse kalka duruslar
Gunaydin ablalarin guzeli
Günaydınlar şeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha kiz 2 cocuk annesi kadinim 3 yapicam 2 madalya ne kiiiduse kalka duruslar
Gunaydin ablalarin guzeli
Sütlü Nuriye gibi hamurlu tatlilar sutlu tatli kategirisine girmese neden bu yarismada yonetim onu etiket yapsin ??herkesin ellerine sağlık bana oy verenlere da çok teşekkür ediyorum ben oyumu sütlaç a verdim sadece sevdiğim için aslında diğer bazı tarifler de çok güzel kimisini hiç yemedim kimisini kategoriye uygun bulmadım ( keşke bu kurala bağlansaydı) hamurlu tarifler sütlü tatlı değildir bana göre. hak eden kazansın diyorum
Eywallahhh pampaaa olay bizdee
Hahahahah
Ben mi demişim
Benim adıma sahip çıkın demiştimHahahahah
Seyyy
Dememis miydin
Aaaaa ben oyle sanmisim
Sütlü Nuriye gibi hamurlu tatlilar sutlu tatli kategirisine girmese neden bu yarismada yonetim onu etiket yapsin ??
Tatlım ama bunların olmazsa olmazı süt olduğu için , mesela güllaç sütsüz yapılır mı? Yada sütlü Nuriye. Öyle düşünmek lazım. Tabi bazı tatlılar için bende öyle düşünüyorum. Cheesecake bencede kek değildir bu arada.cheeskek i kek kategorisinde kabul etmediler ki pastamsı kek türü denebilir.
profiterol bana göre sütlü tatlı grubunda olmamalı ya da damat bohçası gibi hepsine bakmadım . süt ile krema yapılan her tatlı sütlü tatlı olarak lanse edilmiş bende diyorum ki bana göre değil bu benim fikrim. yorum da mı yapmayalım yani bu mudur?
sütlü Nuriye güllaç bunlarda yaprak hamur kullanılıyor.
Hahahahah yani iki taksak ne olcekkBenim adıma sahip çıkın demiştim
Daha ben bir takamamişım gözün doysunHahahahah yani iki taksak ne olcekk
bende zaten güllaç sütlü tatlı diyorum ama profiterol değil. Her süt giren sütlü tatlı kategorisinde olmamalıydı. demek ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil fikrimi yazdım oyumu verdim herkese başarılarTatlım ama bunların olmazsa olmazı süt olduğu için , mesela güllaç sütsüz yapılır mı? Yada sütlü Nuriye. Öyle düşünmek lazım. Tabi bazı tatlılar için bende öyle düşünüyorum. Cheesecake bencede kek değildir bu arada.
Daha ben bir takamamişım gözün doysun
Yorum konusunda elbette bi sıkıntı yok.Evet bu acidan bakinca haklisin canim bazisi sutlu tatlidan cok pasta kategorisine girer bencede...ustune yada icine kremsanti giren her tatlı sutlu tatli degil pasta olmali ama yönetim kabul ediyor iste..cheeskek i kek kategorisinde kabul etmediler ki pastamsı kek türü denebilir.
profiterol bana göre sütlü tatlı grubunda olmamalı ya da damat bohçası gibi hepsine bakmadım . süt ile krema yapılan her tatlı sütlü tatlı olarak lanse edilmiş bende diyorum ki bana göre değil bu benim fikrim. yorum da mı yapmayalım yani bu mudur?
sütlü Nuriye güllaç bunlarda yaprak hamur kullanılıyor.
Evet bende kremsanti olunca sasiriyorum ve acaba tadini bozmazmi meraktayim:)karamel yada cilekli sos falan olur benim bildigim direk kekin uzerine krema olmadan direk sos dökulur yaniHepsi çok güzel görünüyor
Ama benim bildiğim triliçenin üzerinde krema olmaz karamel olur sadece
Deynep yine badavayamı yatacan kız
Sabreden derviş muradına ermişDeynep yine badavayamı yatacan kız
Naniş madalya dedide dedi . Bak erecek muradına
Sendende aynı performansı pardon sabrı bekliyoruz
Not:özlemişim seni
Ablam hâlâ pesimi bırakmıyorlarDeynep yine badavayamı yatacan kız
Naniş madalya dedide dedi . Bak erecek muradına
Sendende aynı performansı pardon sabrı bekliyoruz
Not:özlemişim seni