Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Selam hatunlar en sevdiğim sütlü tatlılar yapacaktım bende ama zamanım. Olmadı işyeri aciyorum onunla ilgileniyorum..çocuklar ev derken kendimi kaybettim sizi de ihmal etttim neyse artık sürekli burdsyim mUsain oldukca

Sütlü Nuriye gibi hamurlu tatlilar sutlu tatli kategirisine girmese neden bu yarismada yonetim onu etiket yapsin ??

Sütlü Nuriye gibi hamurlu tatlilar sutlu tatli kategirisine girmese neden bu yarismada yonetim onu etiket yapsin ??

cheeskek i kek kategorisinde kabul etmediler ki pastamsı kek türü denebilir.
profiterol bana göre sütlü tatlı grubunda olmamalı ya da damat bohçası gibi hepsine bakmadım . süt ile krema yapılan her tatlı sütlü tatlı olarak lanse edilmiş bende diyorum ki bana göre değil bu benim fikrim. yorum da mı yapmayalım yani bu mudur?
sütlü Nuriye güllaç bunlarda yaprak hamur kullanılıyor.

Tatlım ama bunların olmazsa olmazı süt olduğu için , mesela güllaç sütsüz yapılır mı? Yada sütlü Nuriye. Öyle düşünmek lazım. Tabi bazı tatlılar için bende öyle düşünüyorum. Cheesecake bencede kek değildir bu arada.

bende zaten güllaç sütlü tatlı diyorum ama profiterol değil. Her süt giren sütlü tatlı kategorisinde olmamalıydı. demek ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil fikrimi yazdım oyumu verdim herkese başarılar

Yorum konusunda elbette bi sıkıntı yok.Evet bu acidan bakinca haklisin canim bazisi sutlu tatlidan cok pasta kategorisine girer bencede...ustune yada icine kremsanti giren her tatlı sutlu tatli degil pasta olmali ama yönetim kabul ediyor iste..

Hepsi çok güzel görünüyor
Ama benim bildiğim triliçenin üzerinde krema olmaz karamel olur sadece
Evet bende kremsanti olunca sasiriyorum ve acaba tadini bozmazmi meraktayim:)karamel yada cilekli sos falan olur benim bildigim direk kekin uzerine krema olmadan direk sos dökulur yani

1.Olursam deynepnaza verin ,ben sonra Ondan alırım dedi N Nana , sıkı sıkı yapışırım ben madalyaya
Deynep yine badavayamı yatacan kız
Naniş madalya dedide dedi . Bak erecek muradına
Sendende aynı performansı pardon sabrı bekliyoruz

Not:özlemişim seni

Deynep yine badavayamı yatacan kız
Naniş madalya dedide dedi . Bak erecek muradına
Sendende aynı performansı pardon sabrı bekliyoruz

Not:özlemişim seni
Sabreden derviş muradına ermiş
Ben de sabır yok işte sorun orada
Ben de seni çok özledim dur bir daha sarılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…