- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Tamambenimki cok ozel kendi imzamı attıgım bir yemek
kız adı yokkiTamamhiç de merak etmedim ki
Yapınca göreceğiz bakalım, eminim ki çok güzeldir canımkız adı yokkidaha once bir kac kez yaptıgım bir tarif vardı biraz degisiklikler yapıp hazırlıycam adınada mazikeen koyıyım bari
ayy canım benim senin yaptıklarında oyle heppsi cok guzel oluyorYapınca göreceğiz bakalım, eminim ki çok güzeldir canım
ayy canım benim senin yaptıklarında oyle heppsi cok guzel oluyor
Tüm haklar 2.ye geçiyor canım* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
Evet nana'cım tüm haklar 2.ye geçiyor oda aynı durumdaysa bu sefer 3.ye geçiyor
2 hakkın var sonra bizden birşey istemeEn az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
AAA kurallar değişmiş
Arkadaşlar artık beş ı bir yerde hayallerimiz suya düştü
Yeni kural canım bu kategoride eklendi ve bundan sonra böyle olacakOyle de 4 madalyali 3madalyali olanlar oldugu icin dedim heralde diger odul 2. Ye veriliyor diye
Evet nana'cım tüm haklar 2.ye geçiyor oda aynı durumdaysa bu sefer 3.ye geçiyor
Senin daha 2 hakkın var..Ayy korktum bi an öyle bir kural gelir diye, hiç okumamıştım çünkü olsun katılmaya devam
2 hakkın var sonra bizden birşey isteme
Aynen canım hep aynı kişiler 1. olmaz ve katılım artar ve biz eskidende böyle yapıyordukO zaman benim iki tane daha madalya hakkım var
Güzel bir fikir olmuş. Hiç yoktan yarışmaya katılım çoğalır
Aynen canım benim 4 yılda daha 2 taneGözüm yükseklerde değil 3 tane de yeter bana maksat muhabbet degilmi
Aynen canım benim 4 yılda daha 2 tane
Bu sıra fırsat bulamıyorumSen katılmıyon ki ama . Belli başlı konulara katiliyorsun
Bu sıra fırsat bulamıyorumSende haklısın toplasan 20 kategori bile katılmadım @nananais bana yaklaştı
Hayırlısı olsun canımBende bulamıyorum. Her kategoriye katılayım diyorum gidiyor .d
Bunada niyet ettim bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?