- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir kakaoSen nasılsınneler yapiyonuz hanimlarr.. nsilsinizz
Niy bee yahBundan sonra işin daha zorLavaboya gitmek zorlaşacak
h g sukur sen nasılsınBen geldim nasılsınız hanımlar
Ooo sultanımmm hamaratım iyiyim hoşbuldum Seni görmek ne güzel , sen nasılsın ablacım ? Kızlarının pastalarına bittim bende isterim o barbie li yaş pastadaaanHoşgeldin Diloş'umNasılsın
O zaman kaçtım benBende yemekten başka soru bilmiyorumNe yapacağız şimdi
Napayim oturuyom yalanççııııİyiyim gıııı sen napıyoon Özledim seni yaaa
Biraz daha büyüdüğünde odadan çıkman bile zor olacakNiy bee yah
h g sukur sen nasılsın
Hoşbuldumm iyiyim bende nolsun akşamın bu vakti canım kırabiye istedi yapsammı diyorum Sonrada kilo alıyom .. Sen nasılsınNiy bee yah
h g sukur sen nasılsın
Ne tatlısı kız Biz sevmiyoz tatliharbiiii nerde tatlinn nerdee kacarmi yavru bu yarismaa tembel oldun ciktin heee
iyiyim canim kahve icerken bir bakinayim dedim sen nasilsin dogum gunu pek lezetli gecmise benziyorrİyidir kakaoSen nasılsın
İyiyim canımsınTeşekkür ederim canımYaparım canım sen iste yeterkiOoo sultanımmm hamaratım iyiyim hoşbuldum Seni görmek ne güzel , sen nasılsın ablacım ? Kızlarının pastalarına bittim bende isterim o barbie li yaş pastadaaan
Vallahi özledim bak burdan san kokulu öpppcüklerrO zaman kaçtım ben
Napayim oturuyom yalanççıııı
Tamam soru sormadan konuşalımO zaman kaçtım ben
Napayim oturuyom yalanççıııı
evet abla yaaa affedin beni tatil bize ya hep gezdik annemler kv ler derken evime geldim ancaa Burdayım artıkİyiyim canımsınTeşekkür ederim canımYaparım canım sen iste yeterki
Sen bayağı ihmal ediyorsun bizi
tatli sevilmezmi beee..tariflere bakmiyonmu ne guzellerr oy anam oyy hadi kizzz gir mutfagaaNe tatlısı kız Biz sevmiyoz tatli
Afiyet olsuniyiyim canim kahve icerken bir bakinayim dedim sen nasilsin dogum gunu pek lezetli gecmise benziyorr
ayyyy cyin yaninda ne guzel gider dusunsene agizda dagilannHoşbuldumm iyiyim bende nolsun akşamın bu vakti canım kırabiye istedi yapsammı diyorum Sonrada kilo alıyom .. Sen nasılsın
Bu saatte uyunur muO zaman ben uyuyayım
ugrastigina degmis evlatlarinla keyifli yillara canimmAfiyet olsun
İyiyim çok şükür
Güzel geçti canım herşey istediğim gibi oldu çok şükür