Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
bıze taktık verın
Vereyim yavruu:KK76::KK76::KK76:Bu embesil erkeklere vur kaç taktiği yapacan .. bir kere ona tenezzül etmiyormuşsun gibi hissetdirecen (aslında içimiz gidiyo ya neysee.)sanki onla ilgilenmiyorsun ,.ama dozunda yapacan. yoksa çok naz aşık usandırırmışş..kendini ondan bilgili gösterecen,erkekler güçlü kadın sever..(gerçi hep öyleyiz yaa.)..şu bir gerçekki ayakları yere basan ne istediğini bilen kadınlarrı seviyor bu erkek milletii..birde iç dünyanda kadın olduğunu hissettirecen ona.. ama dozunda,,bir yere gittiğinizde asla paranı ödemesine izin vermicenn.. eşitlikten dem vurucann..evlenince at bütün harcamayı onun üstünee..:KK53::KK53::KK53:hi hi ..bide sporr yüzme,,tenis masa tenisi mesela.. çok işe yarıyorr..

Vereyim yavruu:KK76::KK76::KK76:Bu embesil erkeklere vur kaç taktiği yapacan .. bir kere ona tenezzül etmiyormuşsun gibi hissetdirecen (aslında içimiz gidiyo ya neysee.)sanki onla ilgilenmiyorsun ,.ama dozunda yapacan. yoksa çok naz aşık usandırırmışş..kendini ondan bilgili gösterecen,erkekler güçlü kadın sever..(gerçi hep öyleyiz yaa.)..şu bir gerçekki ayakları yere basan ne istediğini bilen kadınlarrı seviyor bu erkek milletii..birde iç dünyanda kadın olduğunu hissettirecen ona.. ama dozunda,,bir yere gittiğinizde asla paranı ödemesine izin vermicenn.. eşitlikten dem vurucann..evlenince at bütün harcamayı onun üstünee..:KK53::KK53::KK53:hi hi ..bide sporr yüzme,,tenis masa tenisi mesela.. çok işe yarıyorr..
guzın abla gıbısınn tmm kakus tskler :KK70: evt bız zaten guclu kadınlarız En Büyük KK

:KK70::KK70::KK70:sen öyle mi yaptın kızzzz.hesap ödetmeme konusunda hemfikirim,ben de hep ya kendim öderdim ya da bir o bir ben öderdik,güçlü kadın imajımı korumam lazımdı çünkü:KK54:bir de entel dantel işlerle uğraşacaksın yada uğraşıyor gibi yapacaksın,ben fotoğrafçılığa merak salmıştım mesela,herife değişik geliyordum,o göster ama elletme işine hiç girmiyim,adam aylarca asker arkadaşımıyız diye ağladı durdu:KK70:

:KK70::KK70::KK70:sen öyle mi yaptın kızzzz.hesap ödetmeme konusunda hemfikirim,ben de hep ya kendim öderdim ya da bir o bir ben öderdik,güçlü kadın imajımı korumam lazımdı çünkü:KK54:bir de entel dantel işlerle uğraşacaksın yada uğraşıyor gibi yapacaksın,ben fotoğrafçılığa merak salmıştım mesela,herife değişik geliyordum,o göster ama elletme işine hiç girmiyim,adam aylarca asker arkadaşımıyız diye ağladı durdu:KK70:
Tee. aynen böyle yaptım canımcımm.. bu benimkinin bana ilgisi varr..aptal değilim anlıyorumm.. ama hiç bozuntuya vermiyorum canımcımm.. spora gidiyorumm hadi gel tenis oynayalım diyorumm bu şaşkınlarda oynuyoruzda ee tabi bir iki yeniyorum bunu içten içe hissediyorumm bana bağlandığını..ama bende taviz yokk..gidiyoruz bir yere erkek yaa çıkartıp ödeyecekk hop diyorum ödeyemessin sen çalışıyon ben çalışıyom neden sen ödüyosunn ..ne gıcık etmiştim onu varya.. ben erkeğim öderim tabi deyip deyip duruyordu.. arardı beni ben ya sinemada ,,yaa aikidoda.. ahh prensesimm alttan alttan herifi tavlıyordumda haberi yokk tuu..:KK70::KK70:bunları yaparken daha arkadaşız sonra çıkma teklifi etti o zaman bir ciddileştimki sorma ben karadeniz hatunuyum bir yamukluğunu görürsem alnının ortasına çakarım dedimm.. ve çıkmaya başladıkk..ama o yukarıdaki tavırlarımdanda hiç vazgeçmedim..sonuç evlilik ve şükür 5 sene bitti bir tanede oğlumuz varr..

X