Canım çocukları anneme bırakıp eşimle Antalya'ya gideceğizÇocuklar olmadan gitmeliyizAilece mi gidecekiniz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çocukları anneme bırakıp eşimle Antalya'ya gideceğizÇocuklar olmadan gitmeliyizAilece mi gidecekiniz canım
Anladım canım, ben de diyecektim tatil mi acaba çocuklara:) Hayırlı yolculuklar şimdiden canımCanım çocukları anneme bırakıp eşimle Antalya'ya gideceğizÇocuklar olmadan gitmeliyiz
Bizim burda yakında yok ama Malatya'da merkezde varmış araştırdım.Oraya gidersem gideceğimTabi tayin çıkarsaİnşaAllah canım Araştırıcam biraz buralarda var mi diye:)
Yok canım çocukları ne yazıkki götüremiyoruz4 gün kalacağız nasıl dayanacağım bilmiyorumAnladım canım, ben de diyecektim tatil mi acaba çocuklara:) Hayırlı yolculuklar şimdiden canım
Tayin durumu mu var NevoşumBizim burda yakında yok ama Malatya'da merkezde varmış araştırdım.Oraya gidersem gideceğimTabi tayin çıkarsa
Sayılı gün çabuk geçer canım:)Yok canım çocukları ne yazıkki götüremiyoruz4 gün kalacağız nasıl dayanacağım bilmiyorum
Evet canım Malatya'ya tayin istiyoruz umarım olurTayin durumu mu var Nevoşum
Sayılı gün çabuk geçer canım:)
İnşaAllah canım, Rabbim gönlünüze göre versin Yaza tatil yapmaya geliriz artık yanına:)) Anket açılmış Hayırlı olsunEvet canım Malatya'ya tayin istiyoruz umarım olur
İnşaallah canım
Sağol canım inşaallah her zaman beklerimİnşaAllah canım, Rabbim gönlünüze göre versin Yaza tatil yapmaya geliriz artık yanına:)) Anket açılmış Hayırlı olsun
Herkese bol şansAnketimiz açılmıştır..
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimHepinizin ellerine,emeklerine sağlık
Oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.Oylama basladiktan sonra link dagitmak kesinlikle yasaktir !Lütfen emeğe saygı duyalım
Her yaz sendeyim o zamanSağol canım inşaallah her zaman beklerim
Evet açtım anketi hayırlı olsun
Nehaber kuzuHerkese bol şans
Iyilik hatun sendenNehaber kuzu
Tamam gel canımHer yaz sendeyim o zaman
İyidir canım Sen hatun diyince eşim geldi aklıma Sırf beni kızdırmak için hatun diyip duruyordu:)Iyilik hatun senden
Tamam gel canım
Niye ki hatun da güzel :))İyidir canım Sen hatun diyince eşim geldi aklıma Sırf beni kızdırmak için hatun diyip duruyordu:)
PinkomIyilik hatun senden