Sayfalarca yorumlar yazılmış ama ben nasılsın, iyi misin'lerden başka birşey göremedim.
Sütlü tatlılar kategorisi daha önce yapılmadı mı, neden tekrarlanıyor ?
Kim önerdi bu kategoriyi tekrar ? Meyveli tatlılar denebilirdi, veya kurabiyeler... Çikolatalı tatlılar... Havuçlu lezzetler..Bu sayfa sohbet sayfası tarifler http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1213burda
Daha çok sütlü tatlı tarifi almak içinBirkaç kategoridir yemek yapıyoruz tatlı yapsak iyi olur dedik Bu sıcaklarda şerbetli tatlı olmaz,kekler pastalar yeni yapıldı En iyisi Sütlü Tatlılar
Kim önerdi bu kategoriyi tekrar ? Meyveli tatlılar denebilirdi, veya kurabiyeler... Çikolatalı tatlılar... Havuçlu lezzetler..
Neden kategori tekrarı yapıldıgını hala anlamadım ?
Günaydınlarrr
İşyerim de deniz kenarında.Köşeden bak denize girenleri gör.
İstediğiniz zaman paylaşabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1213Bu bölüme yeni konu açıyorsunuz
Nasılsınızzz şekerlerrrr :)
Kendi daima iyiyim canim sen nasilsin?
Ne guzell Allah iyilik versin :) bende iyiyim sukur :) bugun heyecanliyim biraz arkadaslarm sinava giricekk :///
Merhaba canım
nevoşum napıyosun
yarın akşam ekliyorum tarifi inşallahh
İyiyim canım sen napıyorsun
Tamam biz bekliyoruzKolay gelsin
iyiyim bende çok şükür
tamam canım neden artık yarışmalar böyle durgun
Canım inan ben de bilmiyorum:44:Sadece yarışma değil site genel olarak durgunGeyik topicleri bile çok hareketli değil
aynen öyle canım eski hareketlilik yok
Yaz geldi herkes geziyor
Siyaset-bdv-diyet-bit pazarı bölümleri hareketli
bdv hep formda zaten
bizde çalışalım işte ancaaa
Hayırlısı olsun canımBen buara hep dışardayım geceleri takılıyorum
amin canımvay vayy bende gece yoku m
Bugün yine dışarı çıkacağım kızlarımın arkadaşlarının doğum günü var.Sonra gelince yemek falan uğraşıyorum geç oluyor. Gece takılıyorum tabi kendi çapımda kimse yok
Canım ben şimdi çıkıyorum börek yapacağımDoğum günü için Arkadaşın küçük bebeği var o sadece pasta kola ayarlayacak biz diğer arkadaşlarla birer çeşit ben börek yapacağım taze olması için sabah yaparım diye düşündüm
Hadi kaçtım