Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye Ve Tavuk Gögsü

Canım sen silinen konudan buraya mı taşıdınO konu kaldırıldığı için bir programdan dolayı bazı arkadaşlar görmüyorlar göremezlerŞimdi yaptım baksınlar olmuş mu:26:
Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.

Ellerine saglik cnm,insallah olmuytur

Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.

Ellerine saglik cnm,insallah olmuytur

Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyorAma gayet güzel görünüyor canım

Ellerine sağlık canım harika görünüyor tatlılar yarışmada başarılar dilerim

sütlü nuriye anımın olduğu bir tatlı ama kendisini daha önce hiç yemedim :) çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim

Dur açma baksınlar ben düzelttim
Oldu heralde.Sende olmasan yine ugrasacaktimCok tesekkürler
Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyorAma gayet güzel görünüyor canım
Cnm hepsini ayni yaptim.Simdi bende baktim nuriyeler tiklayinca büyüyor,tavuk gögsü olmuyor.
Anlasilmayan bi yer varsa yeniden anlatirim artik.Dünden beri konu acmaktan bir hal oldum

Cok tesekkürler bu arada,begenmene cok sevindim
Ellerine sağlık canım harika görünüyor tatlılar yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkür ederim cnm
sütlü nuriye anımın olduğu bir tatlı ama kendisini daha önce hiç yemedim :) çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim
Cok tesekkürler.Uzatsam surdan keske,sizde tadina bakmis olsaniz

Gercekten cok lezzetli ve hafif bir tatli.Hazir baklava yufkasindanda yapabilirsiniz.Ben hazira kacmis olmim diye kendim actim.Imkaniniz olursa deneyin derim

Gördüm gördüm görmez olaydım.
O kadarmi....
Elinize, emeğinize sağlık Yarışma da başarılar:81:
Cok tesekkür ederim.

O kadar.Tavuk göğsünü hiç tavukla yemedim.Kolaya kaçıyoruz biz.
Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyor

Bi dene derim,cok ugrastirmiyor zaten.Cok lezzetli oluyor ama

Kizlar simdi baktim,tavuk gögsü tarifinde un,pirinc unu ve nisastayi yarim bardak su ve yarim bardak sütle karistracagiz,sekerle degil.hangi kafayla yazmissam süt yerine seker yazmisim.Simdi kalkip seker koymayalim icine:26:

Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyor

Bi dene derim,cok ugrastirmiyor zaten.Cok lezzetli oluyor ama

Tamam bunu da aldım listeye.Bu gidişle kilolar alıp başını gidecek.

Tamam bunu da aldım listeye.Bu gidişle kilolar alıp başını gidecek.
Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakinda
cnm yukarda yazdim,seker degil süt olacak onada bak,öyle al tarifi istersen:26:
Yaparsanda sonucu merak ediyorum

Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakinda
cnm yukarda yazdim,seker degil süt olacak onada bak,öyle al tarifi istersen:26:
Yaparsanda sonucu merak ediyorum

Biz mutfak bölümünden çıkmadıktan sonra zor veririz o kiloları.

Yaparsam eklerim muhakkak.

Son düzenleme:
Harika olmuşlar ellerine sağlık canım.. Başarılar dilerim..
Sütlü nuriyeye bayılırım 😜 ama yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…