Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye Ve Tavuk Gögsü

Canım sen silinen konudan buraya mı taşıdın:34:O konu kaldırıldığı için bir programdan dolayı bazı arkadaşlar görmüyorlar göremezler:34:Şimdi yaptım baksınlar olmuş mu:26:
Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.

Ellerine saglik cnm,insallah olmuytur:16:

Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.

Ellerine saglik cnm,insallah olmuytur:16:

Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyor:34:Ama gayet güzel görünüyor canım:38:

Ellerine sağlık canım harika görünüyor tatlılar yarışmada başarılar dilerim :56::56::56:

sütlü nuriye anımın olduğu bir tatlı ama kendisini daha önce hiç yemedim :) çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim

Dur açma baksınlar ben düzelttim:34:
Oldu heralde.Sende olmasan yine ugrasacaktim:16:Cok tesekkürler:38:
Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyor:34:Ama gayet güzel görünüyor canım:38:
Cnm hepsini ayni yaptim.Simdi bende baktim nuriyeler tiklayinca büyüyor,tavuk gögsü olmuyor.
Anlasilmayan bi yer varsa yeniden anlatirim artik.Dünden beri konu acmaktan bir hal oldum:9:

Cok tesekkürler bu arada,begenmene cok sevindim:16:
Ellerine sağlık canım harika görünüyor tatlılar yarışmada başarılar dilerim :56::56::56:
Cok tesekkür ederim cnm:16:
sütlü nuriye anımın olduğu bir tatlı ama kendisini daha önce hiç yemedim :) çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim
Cok tesekkürler.Uzatsam surdan keske,sizde tadina bakmis olsaniz:16:

Gercekten cok lezzetli ve hafif bir tatli.Hazir baklava yufkasindanda yapabilirsiniz.Ben hazira kacmis olmim diye kendim actim.Imkaniniz olursa deneyin derim:56:

Gördüm gördüm görmez olaydım.:27:
O kadarmi....:9:
Elinize, emeğinize sağlık :56:Yarışma da başarılar:81:
Cok tesekkür ederim.:16:

O kadar.:27:Tavuk göğsünü hiç tavukla yemedim.Kolaya kaçıyoruz biz.:1:
Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyor:9:

Bi dene derim,cok ugrastirmiyor zaten.Cok lezzetli oluyor ama:56:

Kizlar simdi baktim,tavuk gögsü tarifinde un,pirinc unu ve nisastayi yarim bardak su ve yarim bardak sütle karistracagiz,sekerle degil.hangi kafayla yazmissam süt yerine seker yazmisim.Simdi kalkip seker koymayalim icine:26:

Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyor:9:

Bi dene derim,cok ugrastirmiyor zaten.Cok lezzetli oluyor ama:56:

Tamam bunu da aldım listeye.:1:Bu gidişle kilolar alıp başını gidecek.:27:

Tamam bunu da aldım listeye.:1:Bu gidişle kilolar alıp başını gidecek.:27:
Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakinda:9:
cnm yukarda yazdim,seker degil süt olacak onada bak,öyle al tarifi istersen:26:
Yaparsanda sonucu merak ediyorum
:16:

Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakinda:9:
cnm yukarda yazdim,seker degil süt olacak onada bak,öyle al tarifi istersen:26:
Yaparsanda sonucu merak ediyorum
:16:

Biz mutfak bölümünden çıkmadıktan sonra zor veririz o kiloları.:27:

Yaparsam eklerim muhakkak.:34:

Son düzenleme:
Harika olmuşlar ellerine sağlık canım.. Başarılar dilerim..
Sütlü nuriyeye bayılırım 😜 ama yiyemem :1:

Back
X