Tekrar cok gecmisolsun cnm
Kazenden cevap geldi.Konuyu yeniden acicam galiba.Bi tatlida en cok konu acma rekorunu kircam böylece
Simdi cikmam gerektiginden aksam ancak acarim konuyu:26:
Dur açma baksınlar ben düzelttim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar cok gecmisolsun cnm
Kazenden cevap geldi.Konuyu yeniden acicam galiba.Bi tatlida en cok konu acma rekorunu kircam böylece
Simdi cikmam gerektiginden aksam ancak acarim konuyu:26:
Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.Canım sen silinen konudan buraya mı taşıdınO konu kaldırıldığı için bir programdan dolayı bazı arkadaşlar görmüyorlar göremezler
Şimdi yaptım baksınlar olmuş mu:26:
Evet cnm,o konuda tavuk gösgsünün fotolari oldugundan direk buraya tasimistim.Önizlemede göründü bende yükledim öyle.
Ellerine saglik cnm,insallah olmuytur![]()
Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyorAma gayet güzel görünüyor canım
![]()
Elerine sağlık canım![]()
Canım görünüyor mu bakar mısın?![]()
Oldu heralde.Sende olmasan yine ugrasacaktimDur açma baksınlar ben düzelttim![]()
Cnm hepsini ayni yaptim.Simdi bende baktim nuriyeler tiklayinca büyüyor,tavuk gögsü olmuyor.Yalnız neden bilmiyorum fotoları çok mu küçülttün üstüne tıklayınca büyümüyorAma gayet güzel görünüyor canım
![]()
Cok tesekkür ederim cnmEllerine sağlık canım harika görünüyor tatlılar yarışmada başarılar dilerim![]()
Cok tesekkürler.Uzatsam surdan keske,sizde tadina bakmis olsanizsütlü nuriye anımın olduğu bir tatlı ama kendisini daha önce hiç yemedim :) çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim
O kadarmi....Gördüm gördüm görmez olaydım.![]()
Cok tesekkür ederim.Elinize, emeğinize sağlıkYarışma da başarılar:81:
O kadarmi....![]()
Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyorO kadar.Tavuk göğsünü hiç tavukla yemedim.Kolaya kaçıyoruz biz.
![]()
Icinde tavuk oldugunu anlamiyorsun bile,zaten kaynatip,didikleyip bide üstüne muhallebiyle ezdinmi tavuk tavukluktan cikiyor
Bi dene derim,cok ugrastirmiyor zaten.Cok lezzetli oluyor ama![]()
Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakindaTamam bunu da aldım listeye.Bu gidişle kilolar alıp başını gidecek.
![]()
Birde bana sor kiloyu,kapidan sigmicam yakinda
cnm yukarda yazdim,seker degil süt olacak onada bak,öyle al tarifi istersen:26:
Yaparsanda sonucu merak ediyorum![]()