Cok tesekkür ederim cnmEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkür ederim cnm.Harika olmuşlar ellerine sağlık canım.. Başarılar dilerim..
Sütlü nuriyeye bayılırım  ama yiyemem
Tesekkürler cnm benim.Hamileymissinde keske surdan uzatabilseydimellerine saglik hic yemedim nuriyeyi ama guzel gorunuyor
Cok tesekkür ederim cnm.çok güzel olmuşlar
tavuk göğsüne bayılırııııııııımmmm
sütlü nuriye hiç yemedim ama süper görünüyor
başarılar
Cok tesekkür ederim cnm
Keske ikram edebilsem:26:Canım rica ederimm
Benim eşim hastasıdır,zaman zaman yaparım ve son günlerde yine sayıklıyordu Nuriyede Nuriye diye
az önce seninkileri gösterdim ve hiçte iyi etmedim sanırım
Keske ikram edebilsem:26:
Bizde hastasiyiz nuriyenin
sağol canım benim,yaparım sanırım bende,durum onu gösteriyor:)))
Nuriye Huriye hiç farketmez valalhi,tatlı olsunda bize amanınnnn
Aynen cnm.Dünden beri 6 kase tavuk gögsü,yarim tepsidende fazla nuriye yedik
Beklerim cnm,buyrun gelinoyyy bende gelicem o zaman size
Beklerim cnm,buyrun gelin
Bu arada 3 numarayi uyutuyordum anca yazabildim
Iyi geceler cnmsağol canım benimmm
o zaman 1-2 ve 3 numaraları kocaman öpüyorum iyi gecelerrr
Aynen cnm.Dünden beri 6 kase tavuk gögsü,yarim tepsidende fazla nuriye yedik
Pegasuuuus yedik derkeeeen
Yoksa sende mi benden oldun
Bu arada tavukgöğüslerin görünür olmuş nihayet , pek edepliler bana göstermediler
Tekrar tekrar ellerine sağlık canım
Pegasus diyeti mi bozmuş yoksaAma bozulmayacak gibi değil ben olsam asla yemeden bırakmazdım
Bozmuş bozmuş valla komşuuu
O kadar da zayıflamıştı , cıks cıks cıks
Bak aus a hiç kilo aldı mııı
Nuriyeyi siz paylaşın aranızda ,tavuk göğsü kaselerini bana yollayın yeter 3 er 5 er
Ahh ahh auscugum ne sen sor,nede ben söylim o konuyuPegasuuuus yedik derkeeeen
Yoksa sende mi benden oldun
Bu arada tavukgöğüslerin görünür olmuş nihayet , pek edepliler bana göstermediler
Tekrar tekrar ellerine sağlık canım
Cnm ben diyetide,niyetide bozali ay oldu.ne verdiysem aldim.Simdide kendimi toparlayamiyorum,ne bulursam götürüyorum.Oysaki 53 lük hatun olmustumPegasus diyeti mi bozmuş yoksaAma bozulmayacak gibi değil ben olsam asla yemeden bırakmazdım
Cokk tesekkürler cnmBiraz ugrastim,ama cok lezzetli oldular.degdi yani.aslinda bunlarin arasinda evdekilerin caninin biseyler cekecegi tuttu.Tavuk gögsünü yaparken esim karniyarik istemis cani araya onu sikistirdim pilav ve cacikla.Tam bitti derken kizlar simit yapalim dedi,bu defa bi elim simitte,bi elim tavuk gögsündeydi.vavvv, ellerine sağlık. geçekten çok uğraşmışsın. bol şans
Bozmadanda beter cnm,yani diyorum ya hic sorma diye..Ahh ahh o eski zayif citir günlerim geri gelirmikiBozmuş bozmuş valla komşuuu
O kadar da zayıflamıştı , cıks cıks cıks
Bak aus a hiç kilo aldı mııı
Nuriyeyi siz paylaşın aranızda ,tavuk göğsü kaselerini bana yollayın yeter 3 er 5 er
Cnm zayiflamistim,ama gecmiste kaldi.simdi balik etliyimZayıfladıysa haketmişAma bu son olsun bir daha cısss
Tabi birsen birde ben kilo almıyoruz
Tamam bana uyarAma dur ne paylaşması ben tepsiyi alıp kaçayım
Ahh ahh auscugum ne sen sor,nede ben söylim o konuyu
Evet nevreste sagolsun halletti,yoksa yeniden konu acacaktim:26:
evde iyice tembihledim,ulu orta yerde göstermeyin kendinizi diye
Tekrar tesekkürler cnm.
Cnm ben diyetide,niyetide bozali ay oldu.ne verdiysem aldim.Simdide kendimi toparlayamiyorum,ne bulursam götürüyorum.Oysaki 53 lük hatun olmustum
Cokk tesekkürler cnmBiraz ugrastim,aslinda bunlarin arasinda evdekilerin caninin biseyler cekecegi tuttu.Tavuk gögsünü yaparken esim karniyarik istemis cani araya onu sikistirdim pilav ve cacikla.Tam bitti derken kizlar simit yapalim dedi,bu defa bi elim simitte,bi elim tavuk gögsündeydi.Neyseki nuriyeyi yaparken disari ciktilarda hemencecik yaptim
Bozmadanda beter cnm,yani diyorum ya hic sorma diye..Ahh ahh o eski zayif citir günlerim geri gelirmiki
Ic ses:O kadar nuriyeyi götür,sonrada ahh cek
Gel cnm,ben sana yine yaparim
Cnm zayiflamistim,ama gecmiste kaldi.simdi balik etliyim
Yarisi var cnm ya,o kadar kaldi ne yapalim
nurye tavuğun göğsünü görünce patlıcanlrın karnını yardı, bunu gören simitler susama bulandıAhh ahh auscugum ne sen sor,nede ben söylim o konuyu
evde iyice tembihledim,ulu orta yerde göstermeyin kendinizi diye
Tekrar tesekkürler cnm.
Cnm ben diyetide,niyetide bozali ay oldu.ne verdiysem aldim.Simdide kendimi toparlayamiyorum,ne bulursam götürüyorum.Oysaki 53 lük hatun olmustum
Cokk tesekkürler cnmBiraz ugrastim,ama cok lezzetli oldular.degdi yani.aslinda bunlarin arasinda evdekilerin caninin biseyler cekecegi tuttu.Tavuk gögsünü yaparken esim karniyarik istemis cani araya onu sikistirdim pilav ve cacikla.Tam bitti derken kizlar simit yapalim dedi,bu defa bi elim simitte,bi elim tavuk gögsündeydi.Neyseki nuriyeyi yaparken disari ciktilarda hemencecik yaptim
Bozmadanda beter cnm,yani diyorum ya hic sorma diye..Ahh ahh o eski zayif citir günlerim geri gelirmiki
Ic ses:O kadar nuriyeyi götür,sonrada ahh cek
Gel cnm,ben sana yine yaparim
Cnm zayiflamistim,ama gecmiste kaldi.simdi balik etliyim
Yarisi var cnm ya,o kadar kaldi ne yapalim
nurye tavuğun göğsünü görünce patlıcanlrın karnını yardı, bunu gören simitler susama bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?