- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Teşekkürler hayırlısı olsun :)Elinize sağlık başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler hayırlısı olsun :)Elinize sağlık başarılar
Bir sitede gördüm bende benzetmeye çalıştım ehh işte olduAaa ne kadar farklı bir sunum olmuş
Ellerine sağlık canım![]()
Maşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlıkBir sitede gördüm bende benzetmeye çalıştım ehh işte oldu
Eki Görüntüle 2119128
Sağol şampiyon sen yokmusun bu kez ?![]()
vayy isim kardeşimi buldummmm :)Maşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlık
Ben de katılacağım, kategori de tam benlik ama aklımda bir sürü tarif var, bir türlü içlerinden birini seçemedim![]()
Aaa merhaba canımvayy isim kardeşimi buldummmm :)
6 lı 7 liAaa merhaba canımçipetpetpet çipetpetpet
![]()
Üst üste birincilik alıyomuşsun bideMaşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlık
Ben de katılacağım, kategori de tam benlik ama aklımda bir sürü tarif var, bir türlü içlerinden birini seçemedim![]()
Yok canım ya, daha 4.gündeyiz ve çok iddialı tarifler katıldı bile. Ben daha tarif seçemedimÜst üste birincilik alıyomuşsun bide![]()
Teşekkür ederim abla hayırlısı olsun inşallahEllerine emeğine sağlık harika olmuş,başarılardilerim sanada yarışmada![]()
Teşekkür ederim ❤Ellerinize saglik basarilar.![]()
Teşekkür ederim abla hayırlısı olsun inşallah![]()
Teşekkür ederim canım benim hayırlısı olsun :)Ellerıne saglık canm basarılar
Ayy sagol tatlım bi arkadasıma cizip yaptırtmıstım kızım ve oglumum ısımlerıTeşekkür ederim canım benim hayırlısı olsun :)
Not: Kolyeni çok beğeniyorum çok güzel :)
Çok güzel olmuşş banada fikir oldu :))Ayy sagol tatlım bi arkadasıma cizip yaptırtmıstım kızım ve oglumum ısımlerı