- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Teşekkürler hayırlısı olsun :)Elinize sağlık başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler hayırlısı olsun :)Elinize sağlık başarılar
Bir sitede gördüm bende benzetmeye çalıştım ehh işte olduAaa ne kadar farklı bir sunum olmuş
Ellerine sağlık canım
Maşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlıkBir sitede gördüm bende benzetmeye çalıştım ehh işte oldu
Eki Görüntüle 2119128
Sağol şampiyon sen yokmusun bu kez ?
vayy isim kardeşimi buldummmm :)Maşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlık
Ben de katılacağım, kategori de tam benlik ama aklımda bir sürü tarif var, bir türlü içlerinden birini seçemedim
Aaa merhaba canım çipetpetpet çipetpetpetvayy isim kardeşimi buldummmm :)
6 lı 7 liAaa merhaba canım çipetpetpet çipetpetpet
Üst üste birincilik alıyomuşsun bideMaşallah aynısını yapmışsın canım, ellerine sağlık
Ben de katılacağım, kategori de tam benlik ama aklımda bir sürü tarif var, bir türlü içlerinden birini seçemedim
Yok canım ya, daha 4.gündeyiz ve çok iddialı tarifler katıldı bile. Ben daha tarif seçemedimÜst üste birincilik alıyomuşsun bide
Teşekkür ederim abla hayırlısı olsun inşallahEllerine emeğine sağlık harika olmuş,başarılardilerim sanada yarışmada
Teşekkür ederim ❤Ellerinize saglik basarilar.
Teşekkür ederim abla hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benim hayırlısı olsun :)Ellerıne saglık canm basarılar
Ayy sagol tatlım bi arkadasıma cizip yaptırtmıstım kızım ve oglumum ısımlerıTeşekkür ederim canım benim hayırlısı olsun :)
Not: Kolyeni çok beğeniyorum çok güzel :)
Çok güzel olmuşş banada fikir oldu :))Ayy sagol tatlım bi arkadasıma cizip yaptırtmıstım kızım ve oglumum ısımlerı