- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Teşekkürler darkim :)Ben bunu daha yaparken yerim sunum munum kalmaz ortada ellerine saglik cok basarili olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler darkim :)Ben bunu daha yaparken yerim sunum munum kalmaz ortada ellerine saglik cok basarili olmus
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun :)Ellerine sağlık canım başarılar
Sagol canm benimÇok güzel olmuşş banada fikir oldu :))
Portakallı dene canım kokusu yetiyor inan :)Çok severimm ellerine sağlık
Güle güle tak evlatlarada maşallahhhSagol canm benim
Imsallah canm Allah razı olsunGüle güle tak evlatlarada maşallahhh
Teşekkürler canım hayırlısı olsun :)ellerinize sağlık başarılar dilerim :)
Çok teşekkürler beğendinmi :)ellerine sağlık :) başarılar
Çok teşekkürler ablaa :))Eline sağlık canım çok orijinal bir sunum olmuş basarilar dilerim
Ellerine sağlık canım ,severim irmik helvasını,başarılar dilerim.Merhaba KK sakinleri
Bu ay ki yarışmada sizlere sevgili Pınar Süt'ün Sponsorluğunda Sütlü İrmik Helvası yapacağım. Umarım beğenirsiniz..
Malzemeler
2 su bardağı Pınar Tam Yağlı Süt
1.5 su bardağı şeker
1.5 su bardağı irmik
1 paket vanilya
125 gr margarin
4 adet portakal
1 su bardağı çekilmiş ceviz
Eki Görüntüle 2118071
Yapılışı
Öncelikle 2 su bardağı Pınar Tam Yağlı Sütümüzü uygun bir tencereye alıyoruz. Üstüne 1.5 su bardağı şekeri ilave edip kaynamaya bırakıyoruz. Ocağın başka bir gözüne büyükçe bir tavayı koyup yağı eritiyoruz.
Eriyen yağın üstüne 1.5 su bardağı irmiği koyup kavurmaya başlıyoruz.
Eki Görüntüle 2118078
Bir taşım kaynayan Pınar Tam Yağlı Sütümüze 1 paket vanilyayı ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
Kavurduğumuz irmiğimize 1 su bardağı çekilmiş cevizi ekleyip bir ton daha kavurup, Pınar Tam Yağlı Sütümüzü ekleyip altını kapatıyoruz. İyice karıştırıyoruz irmik sütü çekene kadar..
Eki Görüntüle 2118081
Eki Görüntüle 2118082
Helvamız dinlenirken portakallarımızı oyalım şekil verelim..
Eki Görüntüle 2118084
Sunum..
Eki Görüntüle 2118086 Eki Görüntüle 2118087 Eki Görüntüle 2118088 Eki Görüntüle 2118089 Eki Görüntüle 2118090
Püf Nokta
İrmiği yarım su bardağı daha çoğaltırsanız tam kıvamında olur.
TEŞEKKÜRLER PINAR SÜT
Offf enfes görünüyorr canımm püf noktaya göre yapsaydın :))Tarfileri deneye deneye bitiricem bu kategoriyi
Eki Görüntüle 2120945
Teşekkür ederim kuzum ben irmik helvası çok yaparım ezbere yaptım hep aynı ölçüde yapıyorumOfff enfes görünüyorr canımm püf noktaya göre yapsaydın :))
Benim maralım gelmişşBayildimmmm
Supersin hayatım
Helva yapmak Hüner işidir
Herkes yapamaz ❤
Evet SAK günüde yapmıştın geçen hafta :)Teşekkür ederim kuzum ben irmik helvası çok yaparım ezbere yaptım hep aynı ölçüde yapıyorum