- 24 Eylül 2018
- 97.120
- 292.348
Etiketlerime dönmüyorsun ama neyse ,anlatayımCennam anlatsan anlatsan sen anlatırsın hep Fransız kalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketlerime dönmüyorsun ama neyse ,anlatayımCennam anlatsan anlatsan sen anlatırsın hep Fransız kalıyorum
Çok şükür oyle kuzucumAa ne güzel keyifli vakitler mervişim ❤
AynenDön gecmişe bakmı diyosun nevos yani
Tövbe yarabbimBiz dün sohbete başladık.Beni sakın labneye bulama dedi
Eki Görüntüle 2847324
Olmadı bas yumruğu. Görsün gününü yanınada kuru yaparsın. Biraz turşuAşkom hep kıyamadığımdan başıma bunlar geliyor
Her şey aşkomun soğanda beliren suratı fark etmesiyle başladı
Arkadaşım hakkımda düzgün konuşalım lütfenAy bismillah bende tıslayan bir yılana benzettim
İnanmıyorumm hep döndüm cennam ne zaman donmedimm dönmediysem gormemişimdir kesin yoksa dönmem mi etiket kırmızı cizgim C A N O bilirEtiketlerime dönmüyorsun ama neyse ,anlatayım
Olmadı bas yumruğu. Görsün gününü yanınada kuru yaparsın. Biraz turşu
Yaa bnde bıseylere benzettımde nevosun arkadasıymıs sustumHer şey aşkomun soğanda beliren suratı fark etmesiyle başladı
Labnesiz her şeye varım diyor.Seninle ölümüne diye söz verdiOlmadı bas yumruğu. Görsün gününü yanınada kuru yaparsın. Biraz turşu
İnanmıyorumm hep döndüm cennam ne zaman donmedimm dönmediysem gormemişimdir kesin yoksa dönmem mi etiket kırmızı cizgim C A N O bilir
Ben bilmem,benim etiketlerim meşhurdur, bilirsin Olsun canım,gözden kaçıyor,maksat gönülden kaçmayalımİnanmıyorumm hep döndüm cennam ne zaman donmedimm dönmediysem gormemişimdir kesin yoksa dönmem mi etiket kırmızı cizgim C A N O bilir
Aaa pardon adını neymiş tanıstınızmı nevoşArkadaşım hakkımda düzgün konuşalım lütfen
Enişte kıskanmasınLabnesiz her şeye varım diyor.Seninle ölümüne diye söz verdi
Soğan işteAaa pardon adını neymiş tanıstınızmı nevoş
dağ gibi editöre neler oldu nelerLabnesiz her şeye varım diyor.Seninle ölümüne diye söz verdi
Asla cennaam gel bi öpiiimBen bilmem,benim etiketlerim meşhurdur, bilirsin Olsun canım,gözden kaçıyor,maksat gönülden kaçmayalım