Artik demeyeceğimAşkolsun jenna hep diyorum beraber yiyelim diye ama sen no no no diyosun tatlıya
Gunaydin
Hemsom nasilsinGünaydın
İyiyim hemsom,sen nasılsın?Hemsom nasilsin
Anca firina gittim ekmek almaya taze olsun dedim hemde adım atmis oldum bugun gene 20bin atayim diyorum
Iyiyim şükür canım bende 3gundur yuruyorum 10binle basladim dün 20bin yaptimİyiyim hemsom,sen nasılsın?Taze ekmek yemek için yürünür valla 20 bin mi? Manken olacaksın yakında
Olsun,yine de çok iyi yürümüşsün hemsomIyiyim şükür canım bende 3gundur yuruyorum 10binle basladim dün 20bin yaptim
Ne mankeni hemsomyaa saglik icin oturdukca yiyoruz
Aynen canim arada köpeklerden kaçsaktaOlsun,yine de çok iyi yürümüşsün hemsomHareket gibisi var mı,şahane bir şey
Onlar işin tuzu,biberiAynen canim arada köpeklerden kaçsakta
Ama 1tane degilki biri havlayinca hepsi coşuyorOnlar işin tuzu,biberi
Annelerin köyde var,onların tarafa dönünce 3 tanesi birden coşuyor,aile zatenAma 1tane degilki biri havlayinca hepsi coşuyor
Canimsinnnnnnn
Selam jennam nabersin?
İyiyim canım,sen nasılsın?Canimsinnnnnnn
Selam jennam nabersin?
Bende iyiyim sağolasın. Yarın evime dönüyorum. 2 gündür sancım var yine, dogurmadan bir eve ulasabilseydim inşallah.İyiyim canım,sen nasılsın?
Daha 2 ay var diye gösteriyor bu takvimde, erken değil mi daha sancilaraBende iyiyim sağolasın. Yarın evime dönüyorum. 2 gündür sancım var yine, dogurmadan bir eve ulasabilseydim inşallah.
Hayret jennoş tatlısızlık canına tak etti herhaldeArtik demeyeceğim
Yeter be yeteerHayret jennoş tatlısızlık canına tak etti herhalde