• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Evet kuzum, bugün. 16 seneyi devirdik:bicak:
Cümlemizden inşallah, amin🤲🏻🎈😍
Son sayfaya atlayım dedim, bunu gördüm 🤩 Allah, sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice güzel yıllar nasip etsin yasminim ❤️ İnşallah en yakın zamanda da hayırlı evlatlar versin 🙏🏻

Son sayfaya atlayım dedim, bunu gördüm 🤩 Allah, sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice güzel yıllar nasip etsin yasminim ❤️ İnşallah en yakın zamanda da hayırlı evlatlar versin 🙏🏻
Amin yavrimum, tez zamanda o duyguyu yaşayalım inşallah 🤲🏻🎈😍🤗😘

Ben hep bi şekilde karşılarım. Ya kırmızı olur ya kist olur ya yara olur. Hiçbi şey olmasa bile mutlaka bi şey olur :deli: Gariban adamcığım, hiç kutlayamaz:KK53:
İstanbul’a ne zaman gideceksin :KK53:
Senden çok, ben heyecanlanıyorum :KK53:

İstanbul’a ne zaman gideceksin :KK53:
Senden çok, ben heyecanlanıyorum :KK53:
İstanbula 4 haziranda randevum var ama akşam aşağıda birkaç lezyon gördüm, umarım uçuk değildir. Batıyor hafiften. Az önce buradan bir doktoru aradım, 13.30’da muayeneye gideceğim. Eğer uçuk tarzı bi şeyse o geçmeden gidemem çünkü işlem yapmaz ve ben 300₺ benzin parası harcamışlığım, 600 km yol git gel yapmışlığım, sabah 5’te yola çıkmışlığımla kalırım…

İğneye değişik tepkiler veriyor vücut nasıl bir bagisikliksa bendeki :KK70:

İğneyi ilk iki gün hissetmedim 2. Gün den sonra etkisi oldu ağrılar gitti ama bir hafta dolmadan ağrılar tekrar geldi sanki 🙄
Elimde iki tane daha iğne var şeytan diyor sapla gitsin :bicak:
Yok miniğim saplama..
Dayan :(

Yok miniğim saplama..
Dayan :KK43:
Bazı yerlerde okimustim bazen sonradan da etki ediyormuş belki diyorum ikinci iğne de düzene girer ..

Ensedeki yanmalar gececek demişti doktor herşey geçmişti ama geri geldi ...benim sorun tamamen stres ben bunu anladım sanırım iğne psokoljik etkiliyor insanı iyilesecegim kafasına giriyorsun :silah:

Back