- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Maşallah bi 16 sene daha inşallah ❤
Amin canlar, Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahyasminsay eşinle birlikte nice 16 senelere minnakta geldimi daha guzel olucak sizin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bi 16 sene daha inşallah ❤
Amin canlar, Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahyasminsay eşinle birlikte nice 16 senelere minnakta geldimi daha guzel olucak sizin icin
Uyanmaya çalışıorm güzel gözlümBoncuğum benim napıyon bakim
Son sayfaya atlayım dedim, bunu gördüm Allah, sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice güzel yıllar nasip etsin yasminim İnşallah en yakın zamanda da hayırlı evlatlar versinEvet kuzum, bugün. 16 seneyi devirdik
Cümlemizden inşallah, amin
Amin yavrimum, tez zamanda o duyguyu yaşayalım inşallahSon sayfaya atlayım dedim, bunu gördüm Allah, sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice güzel yıllar nasip etsin yasminim İnşallah en yakın zamanda da hayırlı evlatlar versin
Ben sizin evlilik yıl dönümünüzü kırmızı kırmızı karşıladım ay kendimden iğrendim şu anAmin yavrimum, tez zamanda o duyguyu yaşayalım inşallah
Benim daha 10 gün varBen sizin evlilik yıl dönümünüzü kırmızı kırmızı karşıladım ay kendimden iğrendim şu an
Ben hep bi şekilde karşılarım. Ya kırmızı olur ya kist olur ya yara olur. Hiçbi şey olmasa bile mutlaka bi şey olur Gariban adamcığım, hiç kutlayamazBenim daha 10 gün var
Ben kırmızı karşılasaydım sıkıntıydı
İstanbul’a ne zaman gideceksinBen hep bi şekilde karşılarım. Ya kırmızı olur ya kist olur ya yara olur. Hiçbi şey olmasa bile mutlaka bi şey olur Gariban adamcığım, hiç kutlayamaz
Oyy pandacık gelince sağ salim rahat edersin artık acısını çıkar yürümeninUyanmaya çalışıorm güzel gözlüm
Panda yavrusu gibi oldum artk kalkamıom
İstanbula 4 haziranda randevum var ama akşam aşağıda birkaç lezyon gördüm, umarım uçuk değildir. Batıyor hafiften. Az önce buradan bir doktoru aradım, 13.30’da muayeneye gideceğim. Eğer uçuk tarzı bi şeyse o geçmeden gidemem çünkü işlem yapmaz ve ben 300₺ benzin parası harcamışlığım, 600 km yol git gel yapmışlığım, sabah 5’te yola çıkmışlığımla kalırım…İstanbul’a ne zaman gideceksin
Senden çok, ben heyecanlanıyorum
Yani aslında bugün moralim acayip bozuk. Akşamdan beri canım sıkkın. regl de olunca bakalım nasıl muayene edecekİstanbul’a ne zaman gideceksin
Senden çok, ben heyecanlanıyorum
İğneye değişik tepkiler veriyor vücut nasıl bir bagisikliksa bendekiMinik Duduklu Tencere nasıl oldın canım minik
Yok miniğim saplama..İğneye değişik tepkiler veriyor vücut nasıl bir bagisikliksa bendeki
İğneyi ilk iki gün hissetmedim 2. Gün den sonra etkisi oldu ağrılar gitti ama bir hafta dolmadan ağrılar tekrar geldi sanki
Elimde iki tane daha iğne var şeytan diyor sapla gitsin
Bazı yerlerde okimustim bazen sonradan da etki ediyormuş belki diyorum ikinci iğne de düzene girer ..Yok miniğim saplama..
Dayan
Günaydın minnakımGünaydınlar
Günaydın gözümün nuru nasılsınGünaydın minnakım
Hamdolsun minnakım, iyiyim şükür. Sen nasılsın?Günaydın gözümün nuru nasılsın
O zaman olur bakEldiven takıp seviyorlardır