- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Miami tatlısı mı? Florida mutfağına bayılırım. Bir Antep mutfağı, bir de Florida.Taam kanka bende miami tatlısı yaptığımi söylemeyeceğim işte çatlayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miami tatlısı mı? Florida mutfağına bayılırım. Bir Antep mutfağı, bir de Florida.Taam kanka bende miami tatlısı yaptığımi söylemeyeceğim işte çatlayın
Oooo bayram misafirlerin mi varBayram temizliği
Senden nabersin hamiş bebe
Ah o şehzade, bir izin vermiyor ki dinlenesin cancağızımUyuyordum cancağzım, gece şehzademin beşiğini salladım da
Hemso bendensin öyle bi tatlı var mı bilmem olsa süper olurduMiami tatlısı mı? Florida mutfağına bayılırım. Bir Antep mutfağı, bir de Florida.
Yok kuzu kendim için herşey canım kendimOooo bayram misafirlerin mi var
Benim de kocam bayram da temizlik yapacağız.
Inş hemsoİnşallah yalnız kutlanan son bayram olur
Amin hemsom,insallahInş hemso
Aşkom baklava yapıyorum
Kolay gelsin askom ,tamam ben de kaçtım Akşama görüşürüz inşallahAşkom baklava yapıyorum
Bizim neti kesmişler çalışma varmış.Benim nette azalmış bakıp kaçıyorum
Kolay gelsin nevoşumAşkom baklava yapıyorum
Bizim neti kesmişler çalışma varmış.Benim nette azalmış bakıp kaçıyorum
Kaçma hemsom ya düğünle gitKolay gelsin askom ,tamam ben de kaçtım Akşama görüşürüz inşallah
İnşallahİnşallah yalnız kutlanan son bayram olur
İyyy espiriye koşKaçma hemsom ya düğünle git
Sus sus farkettim mayıs sıcağında buz kesti ortalıkİyyy espiriye koş
Hiç beklemiyordum böyle bir espri. Elim istemsizce beğenmedime gitti.Hemsoooo niye beğenmedim atiyon yaaa Margaret Hale
Bende beklemiyordum istemsizce cıktıHiç beklemiyordum böyle bir espri. Elim istemsizce beğenmedime gitti.