Tabii ki yok,tak koluna bir alışveriş çantası, ya da al bir randevu hastaneden,dünyayı gezay evet zaten herkesin mi izni var anlamadım yani. biz tırıs tırıs işe geliyoruz kaymakamdan izin belgemiz olmasına rağmen, millet dıp tıs dıp tıs şarkı çaldırarak arabayla geziyor
Her koşulda anlaşırızEmojilerle anlaşıyoz jennoşdün ev taşıdık da böyle oldum
Teşekkürler jennoşHer koşulda anlaşırızBundan sonrası yavaş yavaş yerleşirsin,hayırlı olsun yeni eviniz
kolay gelsin dediciimmmTeşekkürler jennoşdün bi gazla mutfağı yerleştirdim en zoru oydu, bütün her şeyi yıka yerleştir neyse ki bitirdim bugün hedefim elbiseleri yerleştirmek
Rica ederim canımTeşekkürler jennoşdün bi gazla mutfağı yerleştirdim en zoru oydu, bütün her şeyi yıka yerleştir neyse ki bitirdim bugün hedefim elbiseleri yerleştirmek
Teşekkür ederim alsemcimmkolay gelsin dediciimmm
Bayrama rahat rahat oturcam dedim hedefim o zamana kadar tamamen yerleşmekRica ederim canımYavaş yavaş hallet işte,eşyalar girince gerisi hallolur
2 günde maraton gibi olurTeşekkür ederim alsemcimm
Bayrama rahat rahat oturcam dedim hedefim o zamana kadar tamamen yerleşmek
Annemle babam karşı apartmanımda onlar çocuğa bakıyor, biz eşimle rahat rahat yapıyoruz. Çocuk olsa hiçbir iş yapılmıyor zaten2 günde maraton gibi olurYardımcı olacak biri var mı,çocuğa bakmak için falan yani
O zaman süper, etrafta çocuk olmayınca zaten halledersin ,bayrama daha 2 gün var,biter biterAnnemle babam karşı apartmanımda onlar çocuğa bakıyor, biz eşimle rahat rahat yapıyoruz. Çocuk olsa hiçbir iş yapılmıyor zaten
Biter biter bitirmem lazımO zaman süper, etrafta çocuk olmayınca zaten halledersin ,bayrama daha 2 gün var,biter biter
BekliyorumBiter biter bitirmem lazımdaha İbiza yapcam
Kankirella ibiza gerçekten sende mi doğru söyleBiter biter bitirmem lazımdaha İbiza yapcam
Bekliyorum
Söylemem kanka bu büyük bir sırKankirella ibiza gerçekten sende mi doğru söyle
Söylemem kanka bu büyük bir sır
Sen fasülyesin kanka ne yapsan olurTaam kanka bende miami tatlısı yaptığımi söylemeyeceğim işte çatlayın
Söylemem kanka bu büyük bir sır
Tmm ben morocco seviyom zatenSen fasülyesin kanka ne yapsan olurben bu sefer Morocco yapcam
Cancağzım