• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlar 😍🤗🎈
Günaydınlar yasocum :KK60:
Ayy ablaa bizimkide yapiyo onu gelipte abim beni dövdü diyo ama halbuki abisi uyuyo🤷🏻‍♀️🤣

Iyki doğmuş abim nice mutlu senelere ablacim🤲🥰
Nerden akıllarına geliyorsa artık uyduruyorlar resmen:KK70::KK70:

Çok sağol fülüzüm teşekkürler 61 yaş olacak arturum :nazar:
Mutlu yaşları olsun eniştenin.
Hiç hediyeye girmesen, güzel bir sofra kursan ablam🤔
Çok sağol yasocum teşekkrler,yazda geldi ya gömlek yada t sört bakarım herhlde ,zaten akşamada yemek yapacağım
istikrarlı devam 3 gündür 12 den sora birşey yemiyorum sadece su çay devam ediyorum bakalım
Akşam yiyorsun demi bide.

Günaydınlar yasocum :KK60:

Nerden akıllarına geliyorsa artık uyduruyorlar resmen:KK70::KK70:

Çok sağol fülüzüm teşekkürler 61 yaş olacak arturum :nazar:

Çok sağol yasocum teşekkrler,yazda geldi ya gömlek yada t sört bakarım herhlde ,zaten akşamada yemek yapacağım

Akşam yiyorsun demi bide.
sadece sabah 7de kahvaltı öğlen 12 öğle yemeği sadece çünkü işten çıkıp eve gitmem 7 oluyor öğün saatime yetişemiyorum öğle yemeyi tercih ettim

sadece sabah 7de kahvaltı öğlen 12 öğle yemeği sadece çünkü işten çıkıp eve gitmem 7 oluyor öğün saatime yetişemiyorum öğle yemeyi tercih ettim
Akşam yemeği yok o zaman demi,bu seferde aç kalp sana yağ olarak geri döner bu beslenmede.

E Elif_Eylul , yolla hepsini FilizCan 🤭

kendime kek kalıbı alıcam ama öneriniz var mı acaba eksiklerim az kaldı en az 2 model alayım diyorum
Döküm kalıplar kullanışlı canım. Şeklini kendi zevkine göre seç bence😌

Kelepçeli kalıplar da pasta, cheesecake gibi tatlılar için çok güzel.🤷🏻‍♀️

Back