- 24 Eylül 2018
- 98.456
- 294.923
- 698
Günaydın sekerciğimKocaman günydınlar olsun hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın sekerciğimKocaman günydınlar olsun hanımlar
Öok ağol çicemmm teşekkürlerÇok geçmiş olsun ciceeekim, allah acil şifalar versin inş
Günaydınalr çicemmmGünaydın canımlar herkese
Haber veririm tabi,ondan değil canısı daha öncede vardı zaten bu durum genelde tablette oyun oynuyorum ya belki o zorladı oda olabilir diye düşünüyorum.Haber verirsin abla bizede çok zorladin bu ara yogun gecti senin için agrittin daha cok dime
Temizlkle alakalı değil bir süredir vardı ağrılar.Çok temizlik falan mı yaptın yoksa?
Gubaydinnnnnn , nasılsın canim?
Dha öncede vardı ağrılar yrni bişi değil zaten .Kayinvalidesi ondaydi bakici bulamadilar tahmin ediyorum zorladi kendini
Günaydınkar minnoşşşgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrr
Sanada günaydınlar şekercimGünaydın sekerciğim
Iyiyim canim sen nasilsinE Elif_Eylul filizko sen napiyon
Nasılsın ablacımÖok ağol çicemmm teşekkürler
Günaydınalr çicemmm
Haber veririm tabi,ondan değil canısı daha öncede vardı zaten bu durum genelde tablette oyun oynuyorum ya belki o zorladı oda olabilir diye düşünüyorum.
Temizlkle alakalı değil bir süredir vardı ağrılar.
Dha öncede vardı ağrılar yrni bişi değil zaten .
Günaydınkar minnoşşş
Oyyyy yerim ben o dünya tatlısınıIyiyim canim sen nasilsin
Ayy kalkti gene başıma anne anne anneeeeeee kall pogca alalım
canımmm nasılsın dün yürüdüm gördün mü ❤
İyiyim minnoşcum sağol sen nasılsınNasılsın ablacım
bende iyiyim çok şükür işe geldimİyiyim minnoşcum sağol sen nasılsın
Diyet nasıl gidiyor bu aradabende iyiyim çok şükür işe geldim
❤Sanada günaydınlar şekercim
Mevsime göre t-shirt,gömlek,kazak,sweatshirt,cüzdan erkeklere kısıtlı hediyeler var.Bizim sonsuz bir deryaBugün arturun doğum günü hediye almam lazım daha gömlek alaxam herhalde.
Herhalde tsört yada gömlek alaırım,başka seçenekte yok ki zaten.Mevsime göre t-shirt,gömlek,kazak,sweatshirt,cüzdan erkeklere kısıtlı hediyeler var.Bizim sonsuz bir derya
Aaaa doğru kaynanası ondaydi, dediğin gibi o ara olmuş olabilirKayinvalidesi ondaydi bakici bulamadilar tahmin ediyorum zorladi kendini
Ben de iyiyim teşekkür ederimIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Günaydın
Kocaman günydınlar olsun hanımlar
Gunaydinnnnn
Günaydın canlarGünaydın canımlar herkese
Ayy ablaa bizimkide yapiyo onu gelipte abim beni dövdü diyo ama halbuki abisi uyuyoOyyyy yerim ben o dünya tatlısını
Bizimkinede şu anda bir akrabaları olan geni bir bayan bakıyor,dün ona demiş ki annem beni dövüyor dedesinede seni sevmiyom bana kızıp bağırıyorsun demiş hayal dünayaları acayip geniş bunların.
Iyki doğmuş abim nice mutlu senelere ablacimBugün arturun doğum günü hediye almam lazım daha gömlek alaxam herhalde.
Mutlu yaşları olsun eniştenin.
Herhalde tsört yada gömlek alaırım,başka seçenekte yok ki zaten.
istikrarlı devam 3 gündür 12 den sora birşey yemiyorum sadece su çay devam ediyorum bakalımDiyet nasıl gidiyor bu arada