- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.706
- 43
Yok aşkom bugün soğanla muhabbete başladım onu anlatıyordum kızların bazıları kayboldularBende kahvemi aldım geldim o zamann
Askolarla anılara devam günlüğü mü gece yarısı programi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aşkom bugün soğanla muhabbete başladım onu anlatıyordum kızların bazıları kayboldularBende kahvemi aldım geldim o zamann
Askolarla anılara devam günlüğü mü gece yarısı programi
Soğan severim ben aşkoYok aşkom bugün soğanla muhabbete başladım onu anlatıyordum kızların bazıları kayboldular
Bak aşko buradaSoğan severim ben aşko
Sende oluyor mu benim alerji bile tuhafSusuzlukta etkiliyordur:)
Benim kaşıntım çok oluyor canım:)Birde güneşe allerjim var.Bundan sonra çilem başlıyorSende oluyor mu benim alerji bile tuhaf
Resmen var aşko biraz daha baksam birine benzetcem
Biz sohbete başladık.Bana sakın beni labneye bulama dediResmen var aşko biraz daha baksam birine benzetcem
Allah yardımcın olsun canımBenim kaşıntım çok oluyor canım:)Birde güneşe allerjim var.Bundan sonra çilem başlıyor
Uuuw bu benim aklıma nasıl gelmediBiz sohbete başladık.Bana sakın beni labneye bulama dedi
Cantanem yarın labneli soğan halkası yapacak
Benimde onlara var.Deterjana,şampuan hatta sabuna bile var:)Allah yardımcın olsun canım
Benim bu ay çıkarsa inşallah bitecek benim çim ve polen
Benim soğanlar istemiyor aşkom zorla yaptıramamEtik değilUuuw bu benim aklıma nasıl gelmedi
Ler ile bir görüş aşkoBenim soğanlar istemiyor aşkom zorla yaptıramamEtik değil
Senin baya varmış canım nasıl yapıyorsun peki Benim deterjan yok ama bu korona dan dolayı kolanyaya dadandım avuç içim çok kötü oldu Bayadır kullanmıyorum yeni düzeldi gibiBenimde onlara var.Deterjana,şampuan hatta sabuna bile var:)
Kaşıntıdan ölüyorum:)
Güneşte krem sürmeden çıkarsam bayağı pancar oluyorum
Aşko belki bu işe yarayabilirSohbete belki biber ve patlıcanda katılır ben bir şakşuka yaparımLer ile bir görüş aşko
Benim de böyle nevos şampuan tenime değince hemen kabarırim ,parfüm ,bazı kremler .Benimde onlara var.Deterjana,şampuan hatta sabuna bile var:)
Kaşıntıdan ölüyorum:)
Güneşte krem sürmeden çıkarsam bayağı pancar oluyorum
Aşko belki bu işe yarayabilirSohbete belki biber ve patlıcanda katılır ben bir şakşuka yaparım
Canım ilaç biraz kesiyor kaşıntıyı ama tamamen çözüm bulamadım:)Senin baya varmış canım nasıl yapıyorsun peki Benim deterjan yok ama bu korona dan dolayı kolanyaya dadandım avuç içim çok kötü oldu Bayadır kullanmıyorum yeni düzeldi gibi
Her parfümü kullanamıyorum hatta neredeyse hiç kullanamıyorum kokusu beni daraltıyor:)Benim de böyle nevos şampuan tenime değince hemen kabarırim ,parfüm ,bazı kremler .
Deterjanı çözümü yok gibi rabbim yardımcın olsun canım şifa versin benim ajerjim yoktu bu polen alerjisi 3 senedir varCanım ilaç biraz kesiyor kaşıntıyı ama tamamen çözüm bulamadım:)
Yüzüm için ancak krem ve az güneşe çıkma:)
Ben parfümü çok seviyorum ama kıyafetlerime sıkabiliyorum.Her parfümü kullanamıyorum hatta neredeyse hiç kullanamıyorum kokusu beni daraltıyor:)
Kremde öyle hepsi olmuyor yüzümde yara yapıyor:)Çok narin cildim:/