• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bi kirazı bile çok gördüler 🤷‍♀️🤦‍♀️
Geçen sene kıymetini bilemedik bizim bahce dediysem teyzemin oğlunun 😂😂 ama kendimizin gibi bakımını yaparız sağolsun o da ücretimizi verir ama bu sene ağaçlarda az var sarı kiraz var bilir misin canım 8 tane o ağaçtan sarı sarı bal gibi oluyor radı

Sagol ablam🤲💕
Rahimde kis varmis aman gecer ilaclarla baska bisey olmasin intihap icin dahiliye tekrar cagardi abla ödem oldu heryerim gunünu bekliyorum o ada gidicem gene
Filizim yeni gördüm çok gecmis olsun Allah şifa versin 🤲iltihaptan haberim vardı da kisti yeni duydum :(

Geçen sene kıymetini bilemedik bizim bahce dediysem teyzemin oğlunun 😂😂 ama kendimizin gibi bakımını yaparız sağolsun o da ücretimizi verir ama bu sene ağaçlarda az var sarı kiraz var bilir misin canım 8 tane o ağaçtan sarı sarı bal gibi oluyor radı
Off muhteşem yaa😍🤩

Şehir dışındayım netim yarın gece yenilenecek gece yarısı açar oynarım🤣🤣🤣
Öyleki zaten 20tl bugun pazarda ama karpuza 44tl verdigime yanarim🤦‍♀️
Eşim de Ramazanda 45 liraya aldı. Amaaan boşver in yiyin siz yemeyince Allah gecinden versin size birşey olunca eş hemen evlenmeye çıkıyor, gelen çatır çutur yiyor parayı. Bizler bilmiyoruz para harcamayı, ömrümüz idare etmeyle, tasarruf etmeyle geçiyor🤦‍♀️

Back