Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman gördüm canim bende heryerde insan kayniyo trafik o bicimHerkesin burunlar disarda Maskeler çene hizasinda
En iyidi kapalı ortamlara ve kalabalığa girmemekSıcaktan herkes maskeyi tam kullanamıyorHerkesin burunlar disarda Maskeler çene hizasinda
Zeytinli poğaça severimAmanyaa ne pogcasi
Caninmi istediZeytinli poğaça severim
Geçen gün nevoş yapti ya aklımda kaldı, sıcak sıcak ve bol susamlıCaninmi istedi
Yapsana sende canın istiyosaGeçen gün nevoş yapti ya aklımda kaldı, sıcak sıcak ve bol susamlı
Cok guzelmis benceGeçen yıl yapılan zeytinyağlılar kategorisini gördünüz müZeytinyağlılar - Zeytinyağlılar
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Zeytinyağlı Enginar-Enginarcım Sponsorluğunda :KK56: Zeytinyağlı Çığırtma-Egemin Zeytinyağı...www.kadinlarkulubu.com
Ahaha tamam aşkoTamam aşkomAkşam 9 iyi mi
Ben oy kullanmamisim şimdi görüyorumGeçen yıl yapılan zeytinyağlılar kategorisini gördünüz müZeytinyağlılar - Zeytinyağlılar
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Zeytinyağlı Enginar-Enginarcım Sponsorluğunda :KK56: Zeytinyağlı Çığırtma-Egemin Zeytinyağı...www.kadinlarkulubu.com
Ancak yarışma için yaparımYapsana sende canın istiyosa
Ne olacak bu işler acabaAman gördüm canim bende heryerde insan kayniyo trafik o bicim
Hey AllahimyaAncak yarışma için yaparım
Gene kapancaz tamda yaz gelmisken canimNe olacak bu işler acaba
Aynen öyle, ama gitmek gerekince de böyle sinir oluyor insanEn iyidi kapalı ortamlara ve kalabalığa girmemekSıcaktan herkes maskeyi tam kullanamıyor
Nevoş duy sesimiHey Allahimya
benide unutmasınO iş Jenna16 aşkomda
Unutmazbenide unutmasın