- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Gecmis olsum canimBelim ağrıyor ya.
Evdekilerin sürekli bir işi oluyor yapmam gereken nolcak böyle filüzüm
Iş nankör bitmezki sen dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsum canimBelim ağrıyor ya.
Evdekilerin sürekli bir işi oluyor yapmam gereken nolcak böyle filüzüm
Bende ondan korkuyorum evlenip hamile kalırsam rabbim nasip ederse çok kilolu olurumAmann bende 100kiloyla doguma gittim ciktim bir avuç kizanla kendim olmusum fil gibi
Ben hepsinde 17 kilo aldım hepsi çocuğa gidiyordu doğumdan sonra 10 kilo gidiyordu hemenAmann bende 100kiloyla doguma gittim ciktim bir avuç kizanla kendim olmusum fil gibi
Çok iyiYürüyüşe devam su konusunda iyiyim 3 lt altına düşüyorum üstüne çıkıyorum her gün mutlaka
Sağol canım benim,öyle vallaGecmis olsum canim
Iş nankör bitmezki sen dikkat et
Bitki çaylarıda içiyorumÇok iyi
Isteee o senin becerin kizanını doyuruyon bense kendimiBen hepsinde 17 kilo aldım hepsi çocuğa gidiyordu doğumdan sonra 10 kilo gidiyordu hemen
Oğlumda 18 kilo aldım 6 kilo düştüBen hepsinde 17 kilo aldım hepsi çocuğa gidiyordu doğumdan sonra 10 kilo gidiyordu hemen
Tatlı ve ekmeğide kesBitki çaylarıda içiyorum
Kestim bu gün hiç yemedim ekmek tatlıda yemedim ben yapmazsam evde yapan olmazTatlı ve ekmeğide kes
Kendine mi çalıştın nevosumOğlumda 18 kilo aldım 6 kilo düştü
İyi o zamanKestim bu gün hiç yemedim ekmek tatlıda yemedim ben yapmazsam evde yapan olmaz
58 ile hamile kalmıştım 76 ya çıkmıştımAma 6 ay sonra yine 58 olmuştumKendine mi çalıştın nevosum
Bende o zaman 50 kiloydum .58 ile hsmile kalmıştım 76 ya çıkmıştımAma 6 ay sonra yine 58 olmuştum
O zaman hızlı veriyordum
Bende yakınımBende o zaman 50 kiloydum .
Şimdi doğuma gittihim kilodayım.
Çok normal ama ikizlere göreBende yakınım
Ama kızlarda 78 ile hamile kalmıştım.86 olmuştum.Doğum sonradı 71
Aynen ondan çok gitmiştiÇok normal ama ikizlere göre
Allahım duysun sesimizi abla inşallah amin ❤Belki ikiz olur
Amin inşaallah canım