- 8 Haziran 2013
- 56.122
- 149.031
Nevoş biz ne konuşuyoruz. Dile gelen soğan dan farkımız kalmadıTamam birde pınarla konuşurum
Pandemi mahvetti herkesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş biz ne konuşuyoruz. Dile gelen soğan dan farkımız kalmadıTamam birde pınarla konuşurum
Ben bir ara yapmaya gittin zannettimNevoş biz ne konuşuyoruz. Dile gelen soğan dan farkımız kalmadı
Pandemi mahvetti herkesi
Yaparım da gece ağır gelir. Yarın sözBen bir ara yapmaya gittin zannettim
Tamam bekliyorumYaparım da gece ağır gelir. Yarın söz
Patlıcan, biber, domates ve salatalık aldımBen şoka yetisemdim vim den aldım :))
Tadı güzel mi:)Yani kokusu var mı?Patlıcan, biber, domates ve salatalık aldım
Yeni indirmişlerdi kasaları, çalışan arkadaşım kulağıma söyledi, kasaları benim için açtılar
Eve geldim, kaynanamlara söyledim. Ardımdan markete gittiler. 1 saat içinde bitmiş
Çuvallarla almışlar ucuz olunca
Burda da oyle olmuş haberim yoktu benimPatlıcan, biber, domates ve salatalık aldım
Yeni indirmişlerdi kasaları, çalışan arkadaşım kulağıma söyledi, kasaları benim için açtılar
Eve geldim, kaynanamlara söyledim. Ardımdan markete gittiler. 1 saat içinde bitmiş
Çuvallarla almışlar ucuz olunca
Var canım, çıtır çıtır salatalıklar. Domates salkım zaten, lezzetli.Tadı güzel mi:)Yani kokusu var mı?
Bayram sonu ufak ufak bende almaya başlarım.Geçen eşimin iş yeri için patlıcan aldım sadece güzeldi:)Var canım, çıtır çıtır salatalıklar. Domates salkım zaten, lezzetli.
Patlıcanı daha pişirmedim
Bence geri boşa çıkacakVerdim ama daha net değil
Artık tat geldi canımBayram sonu ufak ufak bende almaya başlarım.Geçen eşimin iş yeri için patlıcan aldım sadece güzeldi:)
Üzerine iyice bindiriyorlar az ucuz verilse öyle bosada gitmezBen mallar çürüdü diyenlere acimiyorum ya son hafta pazarda herşey o kadar pahalıydı ki millet nasıl alsın ..
Pazarda salatalık 9 lira Kilosu , marketten 2.95 e aldım kilosunu yazık valla yazık
Dolapta bir şeyim kalmadı zaten domates,biberim bitti:)Artık tat geldi canım
Cano değil kız yaso diyecenÜzerine iyice bindiriyorlar az ucuz verilse öyle bosada gitmez
Oda kısım kısım bazen ucuz denk geliyor canonun dediği gibi o marketlerde .
Yinemi yaaa ne olur caktirmasaniz bozmasaniz beni hiii ne olur yaniiiCano değil kız yaso diyecen
Benim hâlâ var dondurucumda. Kayınpeder “keşke kasa ile alsaydın, bölüşürdük” dedi. Yürüme çıktım, yasak var, nasıl taşırdım dedim.Dolapta bir şeyim kalmadı zaten domates,biberim bitti:)
Ben pazar manav ile ilgili bişey demedim ki amaYinemi yaaa ne olur caktirmasaniz bozmasaniz beni hiii ne olur yaniii
Bu yıl hep uygun olur herkes rahatça alır inşaallah:)Şimdiden fiyatlar bayağı düştü:)Benim hâlâ var dondurucumda. Kayınpeder “keşke kasa ile alsaydın, bölüşürdük” dedi. Yürüme çıktım, yasak var, nasıl taşırdım dedim.
Beni arardın, arabayla gelirdim. Ya da oradayken haber verseydin dedi.
Ben aldığımda kasaları tam açmamışlardı, markette müşteriler vardı. Gitsinler, halledelim dediler hatta, beklettiler beni.
Eve gelmem 15 dk.
Ardımdan hemen gittiler kaynanamlar, ama bitmiş.
Kayınpeder dondurucuya koyardık dedi. Nasip
Bir göz yanılsaması oldu bende ne oldu şimdi ne geçti elineee hiiiBen pazar manav ile ilgili bişey demedim ki ama