yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.601 LivreAmour .!.: Ama birbirinizi çooook seviyorsunuz ben anladım Genişletmek için tıkla... Doğrusunu söylemek gerekirse, ben ondan korkuyorum
LivreAmour .!.: Ama birbirinizi çooook seviyorsunuz ben anladım Genişletmek için tıkla... Doğrusunu söylemek gerekirse, ben ondan korkuyorum
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.602 LivreAmour .!.: Her gün hergün değişik ne yemeği pişireceğinizi nereden buluyosunuz yaaa Genişletmek için tıkla... Buzdolabının kapağını açıyorum,veya kiler dolabını açıp bakınıyorum, veya canım ne yemek isterse, aklıma ne gelirse
LivreAmour .!.: Her gün hergün değişik ne yemeği pişireceğinizi nereden buluyosunuz yaaa Genişletmek için tıkla... Buzdolabının kapağını açıyorum,veya kiler dolabını açıp bakınıyorum, veya canım ne yemek isterse, aklıma ne gelirse
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.603 Filizzz16 .!.: Reyhani anacim nerde bulayim ben bende cok seviyorum ama yok Genişletmek için tıkla... Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor
Filizzz16 .!.: Reyhani anacim nerde bulayim ben bende cok seviyorum ama yok Genişletmek için tıkla... Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor
LivreAmour C'est la vie Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2008 18.351 3.216 423 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.604 yasminsay .!.: Doğrusunu söylemek gerekirse, ben ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ahaksjajajaajsjks baaak senden korkuyormuş baloncuuukummmmm
yasminsay .!.: Doğrusunu söylemek gerekirse, ben ondan korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ahaksjajajaajsjks baaak senden korkuyormuş baloncuuukummmmm
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.605 yasminsay .!.: Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor Genişletmek için tıkla... Ben nerde oturuyorum yaso Ben minubuse binip sehire bile inemiyorum
yasminsay .!.: Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor Genişletmek için tıkla... Ben nerde oturuyorum yaso Ben minubuse binip sehire bile inemiyorum
LivreAmour C'est la vie Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2008 18.351 3.216 423 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.606 deynepnaz .!.: Buzdolabının kapağını açıyorum,veya kiler dolabını açıp bakınıyorum, veya canım ne yemek isterse, aklıma ne gelirse Genişletmek için tıkla... Ben çok üşengeçim yemek konusunda ya, aklımada hiç birşey gelmiyor. Dün ezogelin çorbasıyla bezelye yemeği yapmıştım, bugüne de kaldı, böyle yemek kalınca çok seviniyorum
deynepnaz .!.: Buzdolabının kapağını açıyorum,veya kiler dolabını açıp bakınıyorum, veya canım ne yemek isterse, aklıma ne gelirse Genişletmek için tıkla... Ben çok üşengeçim yemek konusunda ya, aklımada hiç birşey gelmiyor. Dün ezogelin çorbasıyla bezelye yemeği yapmıştım, bugüne de kaldı, böyle yemek kalınca çok seviniyorum
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.607 Filizzz16 .!.: Reyhani anacim nerde bulayim ben bende cok seviyorum ama yok Genişletmek için tıkla... Aynen her yerde satılmıyor kurusu. Bizim burada yem baharat satan yer var tek orada gördüm koca yerde, fazla fazla alıyorum gittikçe.
Filizzz16 .!.: Reyhani anacim nerde bulayim ben bende cok seviyorum ama yok Genişletmek için tıkla... Aynen her yerde satılmıyor kurusu. Bizim burada yem baharat satan yer var tek orada gördüm koca yerde, fazla fazla alıyorum gittikçe.
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.608 Filizzz16 .!.: Ben nerde oturuyorum yaso Ben minubuse binip sehire bile inemiyorum Genişletmek için tıkla... Yarın şehire ineceksin
Filizzz16 .!.: Ben nerde oturuyorum yaso Ben minubuse binip sehire bile inemiyorum Genişletmek için tıkla... Yarın şehire ineceksin
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.609 yasminsay .!.: Yarın şehire ineceksin Genişletmek için tıkla... Sehirde gezemiyosunki hastane nerde merkez nerde ters taraf
yasminsay .!.: Yarın şehire ineceksin Genişletmek için tıkla... Sehirde gezemiyosunki hastane nerde merkez nerde ters taraf
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.610 yasminsay .!.: Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor Genişletmek için tıkla... Pazarda olan mor, taze reyhan satılıyor, onu da sevmedim ben, aynı tat koku değil.
yasminsay .!.: Pazarda baharatçı yok mu canım, M.....’ta falan da satılıyor Genişletmek için tıkla... Pazarda olan mor, taze reyhan satılıyor, onu da sevmedim ben, aynı tat koku değil.
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.611 deynepnaz .!.: Aynen her yerde satılmıyor kurusu. Bizim burada yem baharat satan yer var tek orada gördüm koca yerde, fazla fazla alıyorum gittikçe. Genişletmek için tıkla... Bizim pazardaki baharatçıda bile var Aktarda da var, önceden M....s’tan alıyordum
deynepnaz .!.: Aynen her yerde satılmıyor kurusu. Bizim burada yem baharat satan yer var tek orada gördüm koca yerde, fazla fazla alıyorum gittikçe. Genişletmek için tıkla... Bizim pazardaki baharatçıda bile var Aktarda da var, önceden M....s’tan alıyordum
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.612 deynepnaz .!.: Pazarda olan mor, taze reyhan satılıyor, onu da sevmedim ben, aynı tat koku değil. Genişletmek için tıkla... Normal baharatçı yok o zaman sizin gittiğiniz pazarlarda
deynepnaz .!.: Pazarda olan mor, taze reyhan satılıyor, onu da sevmedim ben, aynı tat koku değil. Genişletmek için tıkla... Normal baharatçı yok o zaman sizin gittiğiniz pazarlarda
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.613 yasminsay .!.: Bizim pazardaki baharatçıda bile var Aktarda da var, önceden M....s’tan alıyordum Genişletmek için tıkla... Marsa mı gidiyorsun almak için
yasminsay .!.: Bizim pazardaki baharatçıda bile var Aktarda da var, önceden M....s’tan alıyordum Genişletmek için tıkla... Marsa mı gidiyorsun almak için
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.614 yasminsay .!.: Normal baharatçı yok o zaman sizin gittiğiniz pazarlarda Genişletmek için tıkla... Vaar normal reyhan yok
yasminsay .!.: Normal baharatçı yok o zaman sizin gittiğiniz pazarlarda Genişletmek için tıkla... Vaar normal reyhan yok
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.615 deynepnaz .!.: Marsa mı gidiyorsun almak için Genişletmek için tıkla... Noktaları saydın mı Deynep’im
deynepnaz .!.: Marsa mı gidiyorsun almak için Genişletmek için tıkla... Noktaları saydın mı Deynep’im
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.616 deynepnaz .!.: Vaar normal reyhan yok Genişletmek için tıkla... Len ufacık Sapanca pazarında her halt var Kapalı çarşıya git
deynepnaz .!.: Vaar normal reyhan yok Genişletmek için tıkla... Len ufacık Sapanca pazarında her halt var Kapalı çarşıya git
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.617 yasminsay .!.: Noktaları saydın mı Deynep’im Genişletmek için tıkla... Saydım ama Migli market olduğunu anlamadım
yasminsay .!.: Noktaları saydın mı Deynep’im Genişletmek için tıkla... Saydım ama Migli market olduğunu anlamadım
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.627 132.283 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.618 deynepnaz .!.: Saydım ama Migli market olduğunu anlamadım Genişletmek için tıkla... İyi ki anlamamışsın
deynepnaz .!.: Saydım ama Migli market olduğunu anlamadım Genişletmek için tıkla... İyi ki anlamamışsın
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.619 yasminsay .!.: Len ufacık Sapanca pazarında her halt var Kapalı çarşıya git Genişletmek için tıkla... Sapanca halkı bilir, talep çok olur. Çoğu kişi bilmiyor burada, daha yöreselde kaçıyor, hatta bir kere baharatçı fesleğen verdi aynısı diye
yasminsay .!.: Len ufacık Sapanca pazarında her halt var Kapalı çarşıya git Genişletmek için tıkla... Sapanca halkı bilir, talep çok olur. Çoğu kişi bilmiyor burada, daha yöreselde kaçıyor, hatta bir kere baharatçı fesleğen verdi aynısı diye
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.731 105.739 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.620 Bu arada sarma harcı demişken sarma sardım. Tencerem biraz boş kaldı, boşluğa da biber, patates doldurup pişirdim, ne hamarat karıyım ben ya
Bu arada sarma harcı demişken sarma sardım. Tencerem biraz boş kaldı, boşluğa da biber, patates doldurup pişirdim, ne hamarat karıyım ben ya