Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman eline sağlık desen ölursün dime ben 1 koca tencere sardik aksam bitti bugun pisircem ama ben sumak koymuyorum icinesadece kuru dolmada sumak kullaniyorum nedense ve kiymali yemezler zeytinyagli
Aman eline sağlık desen ölursün dime ben 1 koca tencere sardik aksam bitti bugun pisircem ama ben sumak koymuyorum icinesadece kuru dolmada sumak kullaniyorum nedense ve kiymali yemezler zeytinyagliEki Görüntüle 2856075
Aman eline sağlık desen ölursün dime ben 1 koca tencere sardik aksam bitti bugun pisircem ama ben sumak koymuyorum icinesadece kuru dolmada sumak kullaniyorum nedense ve kiymali yemezler zeytinyagliEki Görüntüle 2856075