Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece sıvı değil canım sabah 7 de kahvaltı yaptım yumurta zeytin salatalık domatess yedim , öğlende yemeğimi yerim az porsiyon akşam yemem normada 14 saat aç kalmam gerek ona ayak uyduracağım geri kalan saatler sıvı tüketmem gerekiyor yürüyüşümü arttırıcam spor yapacağım
sadece sıvı değil canım sabah 7 de kahvaltı yaptım yumurta zeytin salatalık domatess yedim , öğlende yemeğimi yerim az porsiyon akşam yemem normada 14 saat aç kalmam gerek ona ayak uyduracağım geri kalan saatler sıvı tüketmem gerekiyor yürüyüşümü arttırıcam spor yapacağım
Evet canım oldum ama burada yapılan iğne ile kartaldaki doktorun yaptığı farklıydı. Burada vajina dışına yapıldı, Kartal’da vajina içinden girip pelvik kasa yapıldı. Kolum kadar iğne soktu 2 gün totomdan aşağı bacağım ağrıdı.