• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bakıcı işi halloldu mu sizin ?
Yok olmadı hala bulunamadı,yarın evine bırakacağız gitmek istiyor artık,elimizden başka bişide gelmiyor işte.
Kadın aramaya devam olacak yine.
Ben vicdanen rahatım.

Yok olmadı hala bulunamadı,yarın evine bırakacağız gitmek istiyor artık,elimizden başka bişide gelmiyor işte.
Ben vicdanen rahatım.
Gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok,hele o yaşlarda iyice ev istiyorlar. Bir an önce bulursunuz inşallah.

Ben bugün sanıyordum👀
Peki ne durumdasın?
Vallahi bende öyle saniyodum telefona bir baktim salı saat 10🤣
Doktor işinmi var yoksa
Abla gecen ben cok hastalandim simdi biraz iyiyim serum igne falan ondan dolayi heralde saniriyorum kasiklarima kadar intihap olduki aşadan siddetli vuruyo bide intihap cok akti afedersin camasir ve günluk ped kalmadi oyuzden randevu aldikta yarin kismetse gitcem

Gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok,hele o yaşlarda iyice ev istiyorlar. Bir an önce bulursunuz inşallah.
Bugün için istiyorda akşam yasaklar var ya yarın olacak herhalde,kol hala askıda bide bunaldım yani..

Ben vicdanen rahatım.
Abla sen elinden geleni yaptin gene bulursunuz insallah guzel bakacak birisini normaldir evini ister

Vallahi bende öyle saniyodum telefona bir baktim salı saat 10🤣

Abla gecen ben cok hastalandim simdi biraz iyiyim serum igne falan ondan dolayi heralde saniriyorum kasiklarima kadar intihap olduki aşadan siddetli vuruyo bide intihap cok akti afedersin camasir ve günluk ped kalmadi oyuzden randevu aldikta yarin kismetse gitcem
Güzel habwrlerle gel fülüzcanım
Evet ,ada gerek yok,nalet deyince tamam🤣
Aynen nalettttttttt diyince belli :KK53:

Back