Bi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım orası ayrı
Bi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım orası ayrı
Bi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım Boylesorası ayrı