Kazen'e sor bu yeterli mi diyeBendim bennnn
Alnıma kimligimi yapıştırıp fotoğrafımı atabilirim çok seffafimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen'e sor bu yeterli mi diyeBendim bennnn
Alnıma kimligimi yapıştırıp fotoğrafımı atabilirim çok seffafimdir
Bi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım orası ayrıBende isterdim vallahi
Ben dışa kırmızı olamadım diyorsun abla tıkKazen'e sor bu yeterli mi diye
Olll zaten olmazsan küserdimTabi oldum olmamalimiydim
Ne işe yarıyor o meretAkıllı bileklik kullanıyorum ondan açık
Ayyyy efsane olur.Bizimde var hayallerimizBi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım orası ayrı
İnşaallah canımBak son zamanlarda el attık biraz toparladınSen yine yanımda ol frenle beni
Kırmızı olursun inşaallahBen dışa kırmızı olamadım diyorsun abla tık
Evet abla iyi geldi banada moral oldu inankiİnşaallah canımBak son zamanlarda el attık biraz toparladın
Daha iyi olacak inşaallahEvet abla iyi geldi banada moral oldu inanki
İnşallah ablacimmmDaha iyi olacak inşaallah
Çok çok güzeller canımmmm,ellerine sağlik
Böylesi çok güzel ama benim istediğim ev yemeklerri gibi bir yer hayalim ...Bi mekan açmak istiyorum bi tarafta boydan boya raflar olacak kitaplarla dolu, kahve çay kurabiye pasta eşliğinde(bu tatlıları da bizzat kendim yapacağım tabiki) bi taraf da hobi malzemeleri ile dolu olacak ister alıp gitsinler ister orda oturup yapsınlar. Yani butik kafe gibi ama biraz farklı. Benden mutlusu olmazdı heralde. Ama 1 ay sonra batardım Boylesorası ayrı
Senin hayalin nasılAyyyy efsane olur.Bizimde var hayallerimiz
Bende isterdim ama çok uzak
Teşekkür ederim güzelciğimmmÇok çok güzeller canımmmm,ellerine sağlik
Eşin daha ticari yaklaşmış onun dediği şekil açarsan para kazanırsın ama bizim hayaller maksimum 2 ay götürür dükkanıBöylesi çok güzel ama benim istediğim ev yemeklerri gibi bir yer hayalim ...
Eşimde diyor iç çamaşırı ip vs satan bir yer açalim sana burda yokvoyle yerl
Adım sayıyor kalori ölçüyor. Arayan olursa haber veriyorNe işe yarıyor o meret
Bizde de ticari zeka nirvana sermaye yokSenin hayalin nasıl
Teşekkür ederim güzelciğimmm
Eşin daha ticari yaklaşmış onun dediği şekil açarsan para kazanırsın ama bizim hayaller maksimum 2 ay götürür dükkanı
Benim te lefonumda yapıyor onuAdım sayıyor kalori ölçüyor. Arayan olursa haber veriyor
Yürüyüş için almıştım. Telefonu sürekli üzerimde gezdiremiyorumBenim te lefonumda yapıyor onu
Benzer sayılır.Ama benim bir değil kafam çok karışıkSenin hayalin nasıl
Teşekkür ederim güzelciğimmm
Eşin daha ticari yaklaşmış onun dediği şekil açarsan para kazanırsın ama bizim hayaller maksimum 2 ay götürür dükkanı