• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ben telefonda konuşmayı hiç sevmem. Benden çok annem beni arar🤭
Kaynanam ya neden yukarı çıkmıyorsun diye arar ya da işi vardır benimle, öyle arar.
Kızları ile günde 50 kez konuşur, her moku konuşurlar🤣🤣
Bakın, bugün kitlendim hastanedeydim, yemeğim bile yoktu. Bildikleri halde arayan yok.
Ben iyileşince “neden haber vermedin” olacak. O zaman eşimden atak bekliyorum 😌
Yarın için mangal planımız vardı, biz çıkmayınca dank eder, aşağıdan “Yasemin” diye seslenmeler başlar.🤷🏻‍♀
O zaman da ben mi laf soksam🤣🤣

Ya benim kv beni başta istemedi. Bunu hissettirdi bana çok. Hatta eşimle sevgiliyken 1 kez tartışmıştık bile. İlk ve tek tartışmamız odur. Sonradan istemese de kabullendi. Gittiğimde hoşlar, hakkını yiyemem. 2 peyniri varsa 1’ini Bize verir ama kalitelisini kendine alır :KK70: ne bileyim, sanki şey gibi kimse kimseyi sevmiyor ama kırmıyor Da 🤔 mesela Pınar beyaz gönderdim eşimle 2-3 kez, 1 kez bana sağ ol demedi. geçen gün evlilik yıl dönümümüz mesela, eşimi tebrik edip bana selam söyledi gibi. Benim annem gene hem beni hem kocamı hoşlar her durumda. bana biraz garip geliyor. biz SAMİMİ insanlarız, iYİ NİYETLİ, VİCDANLI insanlarız. ailemizden böyle soğukluk görmedik 🤭 belki ben çok ayrıntı düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşındaki her koşulda bir art niyet buluyor canım. Mesela anneler gününde hediye aldık. Agız ucuyla teşekkür etti. Kocası arkadan gelince alırsın biz bunu kullanmayız dedi. Yani ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen.... 🤐

Ben telefonda konuşmayı hiç sevmem. Benden çok annem beni arar🤭
Kaynanam ya neden yukarı çıkmıyorsun diye arar ya da işi vardır benimle, öyle arar.
Kızları ile günde 50 kez konuşur, her moku konuşurlar🤣🤣
Bakın, bugün kitlendim hastanedeydim, yemeğim bile yoktu. Bildikleri halde arayan yok.
Ben iyileşince “neden haber vermedin” olacak. O zaman eşimden atak bekliyorum 😌
Yarın için mangal planımız vardı, biz çıkmayınca dank eder, aşağıdan “Yasemin” diye seslenmeler başlar.🤷🏻‍♀
O zaman da ben mi laf soksam🤣🤣
Hiç gitme boşver. Kendileri yapsınlar. Hastayım de geç. Kızları yapsın madem 😒

Hiç gitme boşver. Kendileri yapsınlar. Hastayım de geç. Kızları yapsın madem 😒
İnemem zaten, 15 dakikadan fazla oturamıyorum 🤷🏻‍♀️
Sürekli uzanma rahatlatıyor.
Bu halde en azından çorba olsun evde diye düğün çorbası yaptım. Eşim Bülent börekten börek aldı kendine. Dünden kalma dolma vardı, ondan yedim bende🤷🏻‍♀️
Yarın sabah iğneden gelince yemeğimi ocağa koyarım nasipse, mangal yollarlarsa aldırmamayı düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Ya da eşim inip yesin😒

Mesela anneler gününde hediye aldık
Bu bizde de var yaaa. Hepsinin Kaynım, görümcem, kaynana, kaynata hepsinin doğum günlerinde, ana baba günlerinde Elimizde pastamızla koşa koşa gider kutlarız. hatta doğum günlerinde kv yemeğe filan götürürüz ama bizim ne evliliğimiz ne doğum günlerimiz onlar için önemlidir. 🤷🏻‍♀️ Hele Kaynımla görümcem aramayı bırak mesaj atmaz bile. Hani şu ta sınava götürdüğümüz görümcem…

Bu bizde de var yaaa. Hepsinin Kaynım, görümcem, kaynana, kaynata hepsinin doğum günlerinde, ana baba günlerinde Elimizde pastamızla koşa koşa gider kutlarız. hatta doğum günlerinde kv yemeğe filan götürürüz ama bizim ne evliliğimiz ne doğum günlerimiz onlar için önemlidir. 🤷🏻‍♀️ Hele Kaynımla görümcem aramayı bırak mesaj atmaz bile. Hani şu ta sınava götürdüğümüz görümcem…
Kocalarımızda hata🤷🏻‍♀️

İnemem zaten, 15 dakikadan fazla oturamıyorum 🤷🏻‍♀️
Sürekli uzanma rahatlatıyor.
Bu halde en azından çorba olsun evde diye düğün çorbası yaptım. Eşim Bülent börekten börek aldı kendine. Dünden kalma dolma vardı, ondan yedim bende🤷🏻‍♀️
Yarın sabah iğneden gelince yemeğimi ocağa koyarım nasipse, mangal yollarlarsa aldırmamayı düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Ya da eşim inip yesin😒
😕 Sen onlara o kadar yapıp yediriyorsun. Bir halini hatırını sorsalar ne kaybederler ki

Kocalarımızda hata🤷🏻‍♀️
Aynen. Dedim ki annene söylesene unuttunuz bizim ev. Yıl. Sitem et Diye. Boşver salla gitsin dedi. Sonra konuşurken lafın arasında gittik gezdik yol dönümü deyince telefonda tebrik etti, beni bile istemedi telefona. Hani insan bi hatır olsun diye ister de 2 cümle kurar 🤷🏻‍♀️

Her yerde aynı demek ki 😕

😕 Sen onlara o kadar yapıp yediriyorsun. Bir halini hatırını sorsalar ne kaybederler ki
Benim kesinlikle onlardan bir şey istemeyeceğimi biliyorlar. Müdana etmem. Ölürüm, yine her işimi kendim yaparım.
Ama insan dil ucu ile bile “bir şey lazım mı” denmesini bekliyor.
Bende eşime dedim, “ben bilirim, bundan sonra kimse benden bir şey beklemesin”🤷🏻‍♀️

Benim kesinlikle onlardan bir şey istemeyeceğimi biliyorlar. Müdana etmem. Ölürüm, yine her işimi kendim yaparım.
Ama insan dil ucu ile bile “bir şey lazım mı” denmesini bekliyor.
Bende eşime dedim, “ben bilirim, bundan sonra kimse benden bir şey beklemesin”🤷🏻‍♀️
Aynen öyle canım. 7 kat el bile nasılsın diye soruyor 😕
Eli maşalı olsak, fena olsak el üstünde Tutarlar. Hiçbi şey olmasa “aman deli bu, huyuna gidelim” derler de lıymet verirker
Malesef canım. Bir söz var da terbiyem müsaade etmiyor 🤐🤣

Back