Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk olayını bilemem Şimdi ama benim de çocuğum olsa gelip bakmaz gibi geliyor. Hem evde 3 kişi var farklı vardiyalarda çalışıp da eve yorgun gelen onlara yetişmeye çalışıyor hem de zaten 61 yaşında, kafası kaldırmaz. Bacak ağrıları filan var.
Çocuk olayını bilemem Şimdi ama benim de çocuğum olsa gelip bakmaz gibi geliyor. Hem evde 3 kişi var farklı vardiyalarda çalışıp da eve yorgun gelen onlara yetişmeye çalışıyor hem de zaten 61 yaşında, kafası kaldırmaz. Bacak ağrıları filan var.
İşte ben hiç aramaya başlamadım. Bi yemek yapacaksam eşimin ille anasının tarifiyle istediği ve benim ilk defa yapacağım yemekse arıyorum, bir de kandilde
İşte ben hiç aramaya başlamadım. Bi yemek yapacaksam eşimin ille anasının tarifiyle istediği ve benim ilk defa yapacağım yemekse arıyorum, bir de kandilde
Ya benim kv beni başta istemedi. Bunu hissettirdi bana çok. Hatta eşimle sevgiliyken 1 kez tartışmıştık bile. İlk ve tek tartışmamız odur. Sonradan istemese de kabullendi. Gittiğimde hoşlar, hakkını yiyemem. 2 peyniri varsa 1’ini Bize verir ama kalitelisini kendine alır ne bileyim, sanki şey gibi kimse kimseyi sevmiyor ama kırmıyor Da mesela Pınar beyaz gönderdim eşimle 2-3 kez, 1 kez bana sağ ol demedi. geçen gün evlilik yıl dönümümüz mesela, eşimi tebrik edip bana selam söyledi gibi. Benim annem gene hem beni hem kocamı hoşlar her durumda. bana biraz garip geliyor. biz SAMİMİ insanlarız, iYİ NİYETLİ, VİCDANLI insanlarız. ailemizden böyle soğukluk görmedik belki ben çok ayrıntı düşünüyorum