Aferin yavrum,otur,yıldızlı pekiyiBurdayım örtmenim
Yaparsın sen yaparsın
Tabii cnaim gizi gizli yemekte yoruyor insanı sonuçtaPsikolojik olarak rahatlamissindir
Bence yakın aretimAretimm yaa
Bana benziyor oBence yakın aretim
MuhakkkakTabii cnaim gizi gizli yemekte yoruyor insanı sonuçta
Morlu prensesBana benziyor o
Ben annemin evinde pek bulamadım. Sana bol şans.
İlk iki gün sadece diye biliyorum. Genelde öyle olur ya ondan dedim.Bayramda marketler kapalı mı olacak ,bilgisi olan
Mahalle bakkalları açık olur, zincir marketler ilk 2 gün kapalı galiba cancağzımBayramda marketler kapalı mı olacak ,bilgisi olan
Kapatmazlarsa millet yine alışveriş poşeti alıp bayramlaşmaya giderİlk iki gün sadece diye biliyorum. Genelde öyle olur ya ondan dedim.
İyi bari cancağızımMahalle bakkalları açık olur, zincir marketler ilk 2 gün kapalı galiba cancağzım
Selam canım, nasilsin, bu aralar pek göremedim seni ❤ Bakırları var mıymış kayınvalidenin
Hakikatten yaaa hiç hasta oluruz colugumuz çocuğumuza bir şey olur da demiyorlar.Kapatmazlarsa millet yine alışveriş poşeti alıp bayramlaşmaya gider
MantıklıSelam canım, nasilsin, bu aralar pek göremedim seni ❤ Bakırları var mıymış kayınvalidenin1.olursan ,bunlar bana şans getirdi, benim olsun dersin, eve dönerken götürürsün
Yumuşama değil de bu akşam bi aptal yaptı. Midem bulandıYumuşadın mı
İnşallah aşkısıAh tamam canım,sifa olsun
Cahilin gözü pektirHakikatten yaaa hiç hasta oluruz colugumuz çocuğumuza bir şey olur da demiyorlar.
Yumuşama değil de bu akşam bi aptal yaptı. Midem bulandı
İnşallah aşkısı