Hiç görmedim yapanı duymadım.Bizim gelin çok sebze yapar.Olsa mutlaka yapardı,duyardım.Bencede vardir yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç görmedim yapanı duymadım.Bizim gelin çok sebze yapar.Olsa mutlaka yapardı,duyardım.Bencede vardir yaa![]()
Olabilir canimya belkide oralarda yetismiyo satilmiyodaHiç görmedim yapanı duymadım.Bizim gelin çok sebze yapar.Olsa mutlaka yapardı,duyardım.
Sebzeli pilav yaptım.Üzerine nane ,maydanoz ve reyhan dökeceğim,dünden barbunyam var.Bugün kolay olsun dedimKukris yapmadı fuluzde yapmadı bende tabiii ee aramizda kalkıp usenmeyen bı sen varsın elinde lezzetli daha nolsun hadi abla yap yap![]()
İşte migrosta olur belki oda kim gidecekOlabilir canimya belkide oralarda yetismiyo satilmiyoda
SeveriiiiimSebzeli pilav yaptım.Üzerine nane ,maydanoz ve reyhan dökeceğim,dünden barbunyam var.Bugün kolay olsun dedim![]()
Bugün erinme günümdeyimSeveriiiiimyanına soğan
tursuuuuu
![]()
Var var ben gördüm yap gorup alirsan bence yemelisinİşte migrosta olur belki oda kim gidecekOda belki
![]()
Yok filize küstüm
Ben en markete hele öyle büyük markete en son ne zaman gittim bilsenVar var ben gördüm yap gorup alirsan bence yemelisin![]()
Hayırdır neysem aranızda halledin 3. Şahıs olmak istemiyomYok filize küstüm![]()
Yaaa dime orasida dogru oraya özgü degilse satmazlardaBen en markete hele öyle büyük markete en son ne zaman gittim bilsen
Bizim kültürümüzde yok ondan getirmiyorlardır.
Nevreste hiç yemediyseniz tadı ağır ve değişik gelebilir, o yüzden eğer yaparsan ilk deneme olarak zeytinyağlı yapmanı tavsiye ederim, enginarları küp küp doğrayıp bezelye patates havuçla harmanlayabilirsin, kimisi limon sıkıyor ama ben şahsen portakal sıkmanı öneririm, hem aroması hem de enginarın tadını hafifletmesi bakımından.Aynen 5-8 civarı ucuzda değilmişBirde beğenmezsek verdiğimiz paraya yazık
![]()
Çıkacağım bundan sonraYaaa dime orasida dogru oraya özgü degilse satmazlarda
Pardon sen evden çıkmiyodun üzgunüm![]()
Nevreste hiç yemediyseniz tadı ağır ve değişik gelebilir, o yüzden eğer yaparsan ilk deneme olarak zeytinyağlı yapmanı tavsiye ederim, enginarları küp küp doğrayıp bezelye patates havuçla harmanlayabilirsin, kimisi limon sıkıyor ama ben şahsen portakal sıkmanı öneririm, hem aroması hem de enginarın tadını hafifletmesi bakımından.
Sağlıklı ve faydalı bir sebzedir, özellikle karaciğer için yararlı![]()
Ellerine sağlık
Bende portakalli sevmemNevreste hiç yemediyseniz tadı ağır ve değişik gelebilir, o yüzden eğer yaparsan ilk deneme olarak zeytinyağlı yapmanı tavsiye ederim, enginarları küp küp doğrayıp bezelye patates havuçla harmanlayabilirsin, kimisi limon sıkıyor ama ben şahsen portakal sıkmanı öneririm, hem aroması hem de enginarın tadını hafifletmesi bakımından.
Sağlıklı ve faydalı bir sebzedir, özellikle karaciğer için yararlı![]()