- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.131
- 598
Ben de iyiyimİyi kardeş senden ne haber![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyimİyi kardeş senden ne haber![]()
Eve ama benim ç.g.ni okumaya başladığım zamanlar (bir okulda ingilizce öğretmenliği yaptığım için açıktan bölüm istedim) sadece onlisansi vardı çocuk gelişiminin. Şimdi daha 2 sene oldu sanırım lisans olarak açalı. Ben de geçen sene ogrendim lisansın geldiğini ama DGS ile uğraşacağım diye kaçırdım kayıt zamanını.Aynen 2.üniversite hakkı var.Ama sen 4 yıllık geçiş yapabilirdin![]()
Bence biraz ara verBen de iyiyimDurup durup kime sataşsam diye düşünüyorum bir vicdansız olarak
![]()
Evet benim okulun bu yıl açıldı.İstanbul 2 -3 sene olmuş galibaEve ama benim ç.g.ni okumaya başladığım zamanlar (bir okulda ingilizce öğretmenliği yaptığım için açıktan bölüm istedim) sadece onlisansi vardı çocuk gelişiminin. Şimdi daha 2 sene oldu sanırım lisans olarak açalı. Ben de geçen sene ogrendim lisansın geldiğini ama DGS ile uğraşacağım diye kaçırdım kayıt zamanını.
Valla kk da olaylar olmuş bende kaçırdım canooo herkesin dilindeydi durumlardaNe kaçırdım yine yaaa
Biri aydınlatırsa sevinirim
Fransız olmak en iyisiValla kk da olaylar olmuş bende kaçırdım canooo herkesin dilindeydi durumlarda![]()
Ben kitap alıp evde çalışmaya çalıştım ama çocukla da çok başarılı olamadım. Her gün 2 saat vaktim olsa yine yapardım ama o dönem çocuğun uykusu da düzensiz olunca biraz da ben salladım stresten. Bakalım bu yıl ne olacakEvet benim okulun bu yıl açıldı.İstanbul 2 -3 sene olmuş galiba
Dgs den neredeyse 50 türkçe 10-15 mat yapmak lazım galibaBirde obb önemli
![]()
Okadar karışık yaniiiFransız olmak en iyisi![]()
İnşaallah bu yıl olur.Ben kitap alıp evde çalışmaya çalıştım ama çocukla da çok başarılı olamadım. Her gün 2 saat vaktim olsa yine yapardım ama o dönem çocuğun uykusu da düzensiz olunca biraz da ben salladım stresten. Bakalım bu yıl ne olacak
Cennam netim bitmiş
He valla anlamadım korkudan söyleyemiyom da netin boşa gitmesin aç ben kullanırım dedim
Ayıpsın konuşalım senlede bebekŞuna bak herkes herkesle görüşüo oh valla![]()
Mune yine insaflı olur.Kazen koyarsa son noktayıOkadar karışık yaniii
Vallahi mune son noktayı fena koyacak demedi demeyinbukadar serbestlik hayra alamet değil abla
![]()
Oyyy kıyamamCennam netim bitmiş
He valla anlamadım korkudan söyleyemiyom da netin boşa gitmesin aç ben kullanırım dedim
Ayıpsın konuşalım senlede bebekcennamla bir kelime konuşmadık halbuki
![]()
Abla sorma ablacım ev netini aratmıycak hatrı sayılır netim halbuki nasıl kullandıysam artık korkuyomOyyy kıyamamSevinir ya
![]()
Video izlemişsindirAbla sorma ablacım ev netini aratmıycak hatrı sayılır netim halbuki nasıl kullandıysam artık korkuyom![]()
Evet abla youtube insta falan çok takıldım heraldeVideo izlemişsindirNeyse hayırlısı ne zaman yenileniyor
![]()
Aman aman tahtaya vuralımMune yine insaflı olur.Kazen koyarsa son noktayı![]()
![]()
Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim çok şükürİnstagram çok yiyor
İyiyim canım çok şükürSen nasılsın
![]()