- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Hemsoooo seveni çoktur öyle deme sen bi de sunumla yıkarsın ortamıYine 25 oy alacağım bence ama neyse. Bize de aktivite oluyor işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemsoooo seveni çoktur öyle deme sen bi de sunumla yıkarsın ortamıYine 25 oy alacağım bence ama neyse. Bize de aktivite oluyor işte.
lan ne yapacak bu karı? çıldırtmadan SöyleyinnnnGördüm gördüm şimdi kesinlikle yapar
Belki de kandıroyorumdur siziBen daha evvel yarışmalarda yapmıştım ve onu denemişti. Şimdi de benim anladığım, yine yarışmalarda yaptığım bir tarifi almış
Öyle görünüyorEsir almış bizi
Bana karı dedinlan ne yapacak bu karı? çıldırtmadan Söyleyinnnn
lan ne yapacak bu karı? çıldırtmadan Söyleyinnnn
Ortam benim başıma yıkılmasın da...Hemsoooo seveni çoktur öyle deme sen bi de sunumla yıkarsın ortamı
Çok alemsin yaaa inş güzel olmuşturEvet ama başımda bildik bildik dikilince kat saya saya yaptırdı bana baklavayı
Sağ ol Hemşommm Bi daha uğraşmam
Aşağıyı okuuuuu
İşte ben lambur lumbur yaptım, sinirlerim bozuldu. Koydum 6-7 kat üstü üste, onun üstüne harç döktüm. Bi daha 6-7 kat koydum yine öyle harç döktüm
Teşekkür ederim canom
Teşekkür ederim
Yok hemso çok bilindik bi kere bursalı çoktur topikteOrtam benim başıma yıkılmasın da...
Herif mi deseydim?Bana karı dedin
Tadı efsaneÇok alemsin yaaa inş güzel olmuştur
Çoktur di miYok hemso çok bilindik bi kere bursalı çoktur topikte
ÇooookkkÇoktur di mi
Ben çok severimÇoktur di mi
Burası yeni mekanımız
Aretim buluştuk sonunda