• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Oy oy burasıda gündüzleri yanıyor orayı düşünemiyorum kuzum Allah sabır versin 🥵.
Sende benim canimsinnn minnakla ikinize şifa olsun can olsun :KK60:
Şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruz işte birgün daha eksiltiyoruz omrumuzden öyle böyle ☺️
Aynen öyle valla bir gün daha eksiltiyoruz ne güzel dedin kuzumm, canımız sağ olsun napalım🤗❤❤❤
Canım benim,iyiyim ben de ,güzel sonuçlar olmuştur insallah ,afiyet olsun bir de tabii :KK60: :KK74:
Sonuçlar tam çıkmadı nazlı kızım doğru pozisyona geçmedi baya uğraştı doktor en son pes etti kafa kısmını erteledi 2 hafta sonra yine gircem🤭🤭 ama genel durum iyiymiş şükür sıkıntı yok güzelciğimm❤🌸🌸

Ben 1 günde seçmiştim 🙈🙈🙈🙈🙈
7 aylk cnm 🙈

E Elif_Eylul iki gözeeemmmm nasıl oldun
Bende seni etiketliyodum simdi bitaraftanda eylülü giydiriyorum🤭
Iyiyim diyelim insallah biraz anneme gidicem hava almaya ihtiyacim var moralim bozuk hastayim hepsi birlesince kafami toparlayamiyorum💕

Annenler gelene kadar toparla toparlayabildiğin kadar 🤣🤣
Ay yok be. Normal sabah işleri :KK53: Sanki ben her gittiğimde anamın evi “bal dök yala” mı?:KK53: Bi yatak odasını azıcık çekicem, dün gece perdesini değiştirdik. Biraz toz olmuş.

Back