• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ayy çok çok aminn valla 😂😂😂 o kadar umutsuzum ki 🤪

Burdayımm güzelciğimm bugün detaylı ultrasona girdim, evde baya eksik vardı alışveriş yaptık falan yoruldum baya, şimdi de mahlepli kurabiye yaptım fırında onu bekliyorum😂😂😂 sende ne var ne yok nasılsın 🌸🌸
Nasılsınız kuzucum🤩
Ellerine saglikkk gönder bikac taneee🤤🤤🤤🤤

Nasılsınız kuzucum🤩
Ellerine saglikkk gönder bikac taneee🤤🤤🤤🤤
İyiyim kuzumm evimize döndük iş güç işte yarın okula gitcem. Sıcaklar başladı tipik Urfa günleri kuru ve sıcak havalarda hayatta kalmaya çalışıyorum :KK53:
Yaa sana tepsiyi gönderirim direk canımsın benimm :KK68:
Sen nasılsın nasıl gidiyor :KK200:

İyiyim kuzumm evimize döndük iş güç işte yarın okula gitcem. Sıcaklar başladı tipik Urfa günleri kuru ve sıcak havalarda hayatta kalmaya çalışıyorum :KK53:
Yaa sana tepsiyi gönderirim direk canımsın benimm :KK68:
Sen nasılsın nasıl gidiyor :KK200:
Oy oy burasıda gündüzleri yanıyor orayı düşünemiyorum kuzum Allah sabır versin 🥵.
Sende benim canimsinnn minnakla ikinize şifa olsun can olsun :KK60:
Şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruz işte birgün daha eksiltiyoruz omrumuzden öyle böyle ☺️

Ayy çok çok aminn valla 😂😂😂 o kadar umutsuzum ki 🤪

Burdayımm güzelciğimm bugün detaylı ultrasona girdim, evde baya eksik vardı alışveriş yaptık falan yoruldum baya, şimdi de mahlepli kurabiye yaptım fırında onu bekliyorum😂😂😂 sende ne var ne yok nasılsın 🌸🌸
Canım benim,iyiyim ben de ,güzel sonuçlar olmuştur insallah ,afiyet olsun bir de tabii :KK60: :KK74:

Back