En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Çok şükür cancağzım, yeni güne bismillah dedik. Bakalım bu yeni gün bize neler getirecek :KK60:
Güzellikler ve huzur getirir inşallah cancağızım :KK60: Yasaklar kalkınca iyi geldi, içim biraz rahatladı. Yine kapanana kadar iyiyiz iyi 😬

Günaydın bebişim,nasil oldun .? :KK60:
Günaydınlar kuzu nasıl oldun :KK200:
bi tık daha iyi Gibiyim sanki. Ağrım azcık var ve kanama alanı boşalmadan bitmeyecek bence 🤔
Düzeldin mi biraz? Yumurtalık neden agrirmis bilgi aldın mı?
Ablacım, kızları sıkmayayım 3 gündür çok yazdım 🤭🤭 özet geçeyim: yumurtlama akıntım rahme doğru kanama yapmış. 2-3 gündür bunla uğraşıyorum. şimdi biraz daha iyiyim.
Hastayim yaso doktora gidiyorum
Geçmiş olsun canım. Mutlaka haber ver.

bi tık daha iyi Gibiyim sanki. Ağrım azcık var ve kanama alanı boşalmadan bitmeyecek bence 🤔

Ablacım, kızları sıkmayayım 3 gündür çok yazdım 🤭🤭 özet geçeyim: yumurtlama akıntım rahme doğru kanama yapmış. 2-3 gündür bunla uğraşıyorum. şimdi biraz daha iyiyim.

Hadi çabucak gecsin😌

:KK68::KK60:

Back