• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
K.anneyi yıkadım şimdi cennetlikmiyim yoksa zebanimiyim deyin gari hemen :confused: :confused:
Allah razi olsun. İnşallah sana da yaşlandığında bakanların olur. 🤲Amaaaa kaynana yı çimdirmek cennete götürmez tek başına 🤦‍♀️Dünya kadar iyilik te yapsan namaz yoksa hepsi boş. Ben de geç başladım namaza🤦‍♀️
Cennete adım attın ciceem🤩😍

Cennetlik cennetlik hanım ablaa🤗🤗
Ben de çıkıp kaynanam çimdireyim o zaman :KK53: Benim kv de yaşlı üst katı da. Yemeği, bulaşığı, çamaşırı, ev temizliği bana ait. :deli:

Cennete adım attın ciceem🤩😍
Vallahamı alırlarmı beni oraya acep.
Cennetlik cennetlik hanım ablaa🤗🤗
Öyleymiş demi.
Allah razi olsun. İnşallah sana da yaşlandığında bakanların olur. 🤲Amaaaa kaynana yı çimdirmek cennete götürmez tek başına 🤦‍♀️Dünya kadar iyilik te yapsan namaz yoksa hepsi boş. Ben de geç başladım namaza🤦‍♀️

Ben de çıkıp kaynanam çimdireyim o zaman :KK53: Benim kv de yaşlı üst katı da. Yemeği, bulaşığı, çamaşırı, ev temizliği bana ait. :deli:
Kimse bakmasın bana atsınlar beni huzurevine en güzeli..
Namazla ne alakası var deynepcim,ben ki çok inançlı bir ainsan değilimdir hemde,kalp güzelliği yeter bana:))

Kukrim Kukrim ezip geçmişsin
m0708.gif

Back