En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Şükür bende iyiyim minnokum moduma geçtim öyle takılıyorum nasıl ağrıların daha da iyi hissediyormusun
Yok canım bugin enseler yine başladı dizler zaten tekrarladı derken az kaldı ha gayret diyorim kendi kendime yarın pazartesi cuma ilk vuruş u yapacağım kendime insallah

Yok canım bugin enseler yine başladı dizler zaten tekrarladı derken az kaldı ha gayret diyorim kendi kendime yarın pazartesi cuma ilk vuruş u yapacağım kendime insallah
Hadiyaa ilk vuruş derken kuzu iğneyemi basliyosun

Evet canım nasıl olacak bilmiyorim ogreteceklermis eczanede sanirim
Ayy kendi kendine yapmakta iyi cesaret ister ama sen yaparsın kuzum , inşallah faydası olur yabi basim agriyorda nasıl mahvediyor gün boyu sen nasıl dayanıyorsun hepsine

Ayy kendi kendine yapmakta iyi cesaret ister ama sen yaparsın kuzum , inşallah faydası olur yabi basil agriyorya nasıl mahvediyor gün boyu sen nasıl dayanıyorsun hepsine
Bazen dayanamayıp agliyorim çare yok ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyor burda da okuyorum benden daha kötüleri var rabbim beterinden korusun herkesi

Bazen dayanamayıp agliyorim çare yok ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyor burda da okuyorum benden daha kötüleri var rabbim beterinden korusun herkesi
Kuzum benimya çok zor
Öyle tabiki bunada sukrediyor insan daha kotu durumda olanları görünce ama işte herkes yaşadığını bilir çektiğini bilir yinede. Amin kuzum amin inşallah faydası olur iğneleri de

Kuzum benimya çok zor
Öyle tabiki bunada sukrediyor insan daha kotu durumda olanları görünce ama işte herkes yaşadığını bilir çektiğini bilir yinede. Amin kuzum amin inşallah faydası olur iğneleri de
Sağol canım Allah razı olsun cuma günü gorecegiz bakalım neler olacak bende de bir herginlik var sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…