• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Şükür bende iyiyim minnokum 🎧 moduma geçtim öyle takılıyorum 😘nasıl ağrıların daha da iyi hissediyormusun
Yok canım bugin enseler yine başladı dizler zaten tekrarladı derken az kaldı ha gayret diyorim kendi kendime yarın pazartesi cuma ilk vuruş u yapacağım kendime insallah 😂

Yok canım bugin enseler yine başladı dizler zaten tekrarladı derken az kaldı ha gayret diyorim kendi kendime yarın pazartesi cuma ilk vuruş u yapacağım kendime insallah 😂
Hadiyaa ☹️ ilk vuruş derken kuzu iğneyemi basliyosun

Evet canım nasıl olacak bilmiyorim ogreteceklermis eczanede sanirim
Ayy kendi kendine yapmakta iyi cesaret ister ama sen yaparsın kuzum , inşallah faydası olur ya:KK60:bi basim agriyorda nasıl mahvediyor gün boyu sen nasıl dayanıyorsun hepsine☹️

Ayy kendi kendine yapmakta iyi cesaret ister ama sen yaparsın kuzum , inşallah faydası olur ya:KK60:bi basil agriyorya nasıl mahvediyor gün boyu sen nasıl dayanıyorsun hepsine☹️
Bazen dayanamayıp agliyorim çare yok ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyor 😏 burda da okuyorum benden daha kötüleri var rabbim beterinden korusun herkesi :dua:

Bazen dayanamayıp agliyorim çare yok ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyor 😏 burda da okuyorum benden daha kötüleri var rabbim beterinden korusun herkesi :dua:
Kuzum benimya çok zor☹️
Öyle tabiki bunada sukrediyor insan daha kotu durumda olanları görünce ama işte herkes yaşadığını bilir çektiğini bilir yinede☹️. Amin kuzum amin inşallah faydası olur iğneleri de🤲

Kuzum benimya çok zor☹️
Öyle tabiki bunada sukrediyor insan daha kotu durumda olanları görünce ama işte herkes yaşadığını bilir çektiğini bilir yinede☹️. Amin kuzum amin inşallah faydası olur iğneleri de🤲
Sağol canım Allah razı olsun cuma günü gorecegiz bakalım neler olacak bende de bir herginlik var sorma 😏

Back