Zaten o kadar saçma bir şey yaşadım ki Doktor kan vereceksin ve serum takılacak dedi. müşahedeye gittim. Paramedik’e dedim kan verecektim ben. yok vermiceksiniz dedi. Hayır verecektim size de kağıt verdim dedim. Hayır vermiceksiniz dedi. İnatlaştık. Sonra ha evet dedi, gitti iğne aldı. Kolumu saçma bi yerden deldi. Kan gelmedi, zooooorrrllaaa kan çekti. Bildiğin hava çıktı kolumdan. kolumu da dirsek içinden değil, dirsek üstünden deldi filan Saçmalıklar silsilesi oldu.
Zaten o kadar saçma bir şey yaşadım ki Doktor kan vereceksin ve serum takılacak dedi. müşahedeye gittim. Paramedik’e dedim kan verecektim ben. yok vermiceksiniz dedi. Hayır verecektim size de kağıt verdim dedim. Hayır vermiceksiniz dedi. İnatlaştık. Sonra ha evet dedi, gitti iğne aldı. Kolumu saçma bi yerden deldi. Kan gelmedi, zooooorrrllaaa kan çekti. Bildiğin hava çıktı kolumdan. kolumu da dirsek içinden değil, dirsek üstünden deldi filan Saçmalıklar silsilesi oldu.
Normalde kırmızı çizgili yerden yani kol içinden kan alınır di mi? 30 yaşındayım ve ne zaman kan versem, serum taksam yeri bellidir çünkü babalar gibi damarım var. gitti mavi yerden kan alıp serum taktı. Oradaki damardan kan mı gelir Çekti çekti çektiiii. Üstümden terler boşaldı. kan gelmedi. Hava geldi. 1-2 ml kan ya geldi ya gelmedi. eziyet çektim resmen
İyi akşamlar canlar şöyle bir bakayım dedim, oyları görünce şöyle oldum
En son bıraktığımda paşa sarması 10 oy öndeydi, şimdi tam tersi olmuş Kukrim
, hayırlısı olsun canım, öne geçmişsin, ben senin boşnak mantına aşık olmuştum , kısmetin bu kategoride almakmış ,gerçi daha 2 gün var ama @Oriana bu da mı gol değil kuzum yaaa belli olmaz ama oylamanın bitmesine daha çok var, kısmet artık
kusura bakmayın latife yapmıştım aslında ve sadece sizin yaptığınız değil diğer yabancı dilde isimleri olan tatlılara da dedim ..
ben "sadece benim görüşüm bu tabi" yabancı isimleri olan herşeye karşıyım da :/