En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
İzotonike ağrı kesici katmadılar mı acaba?
Unutmuş olabilirler mi?
Zaten o kadar saçma bir şey yaşadım ki Doktor kan vereceksin ve serum takılacak dedi. müşahedeye gittim. Paramedik’e dedim kan verecektim ben. yok vermiceksiniz dedi. Hayır verecektim size de kağıt verdim dedim. Hayır vermiceksiniz dedi. İnatlaştık. Sonra ha evet dedi, gitti iğne aldı. Kolumu saçma bi yerden deldi. Kan gelmedi, zooooorrrllaaa kan çekti. Bildiğin hava çıktı kolumdan. kolumu da dirsek içinden değil, dirsek üstünden deldi filan Saçmalıklar silsilesi oldu.

Resmen işinin ters gideceği varmış bugün

Resmen işinin ters gideceği varmış bugün
Normalde kırmızı çizgili yerden yani kol içinden kan alınır di mi? 30 yaşındayım ve ne zaman kan versem, serum taksam yeri bellidir çünkü babalar gibi damarım var. gitti mavi yerden kan alıp serum taktı. Oradaki damardan kan mı gelir Çekti çekti çektiiii. Üstümden terler boşaldı. kan gelmedi. Hava geldi. 1-2 ml kan ya geldi ya gelmedi. eziyet çektim resmen

Eklentiler

• B77D2FFB-CE79-4DE1-8040-872C8798B33E.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim canım
Aynen öyle canım daha devam ediyor bakalım

Anlamadığınız çok belli panna cotta ben yaptım
kusura bakmayın latife yapmıştım aslında ve sadece sizin yaptığınız değil diğer yabancı dilde isimleri olan tatlılara da dedim ..
ben "sadece benim görüşüm bu tabi" yabancı isimleri olan herşeye karşıyım da :/

Güzel biseyde geleyim aklına birkerede

Yok giii netim var bissüyü de nebilim içimden bişey yapmak gelmiyo

Minnok bak minnokkk geliyo 5 kardeş
İnsan sevdiğine söyler yahu hemen kötü anlama sende seni düşünmesem aklıma gelir misin
Anlamadığınız çok belli panna cotta ben yaptım

Miniğim

Teşekkür ederim canım benim

Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için

Sosyalim ben yaptım dimi
Evvammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…