• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar canlar 🥰🤗 şöyle bir bakayım dedim, oyları görünce şöyle oldum:KK57:
En son bıraktığımda paşa sarması 10 oy öndeydi, şimdi tam tersi olmuş 🙈
Kukrim Kukrim , hayırlısı olsun canım, öne geçmişsin, ben senin boşnak mantına aşık olmuştum , kısmetin bu kategoride almakmış ,gerçi daha 2 gün var ama 😌
Oriana Oriana bu da mı gol değil kuzum yaaa 🙈 belli olmaz ama oylamanın bitmesine daha çok var, kısmet artık 🥰🤗

Bende 2 ,ama aile fertleri ,bir tane vardı ,kuzenler,kactim🤣🤣🤣🤣Gece yarısı mesaj geliyordu, bir de gitgide kalabalık oldu ,çıktım :ıslık:
Aile var iki tarafta ayrı ayrı🤭Antep'ten iki farklı arkadaş grubum var,4 tane okul grubu var.
Benim kızların bir grubu var,komşu grubu var,varda var🤣

İyi akşamlar canlar 🥰🤗 şöyle bir bakayım dedim, oyları görünce şöyle oldum:KK57:
En son bıraktığımda paşa sarması 10 oy öndeydi, şimdi tam tersi olmuş 🙈
Kukrim Kukrim , hayırlısı olsun canım, öne geçmişsin, ben senin boşnak mantına aşık olmuştum , kısmetin bu kategoride almakmış ,gerçi daha 2 gün var ama 😌
Oriana Oriana bu da mı gol değil kuzum yaaa 🙈 belli olmaz ama oylamanın bitmesine daha çok var, kısmet artık 🥰🤗
Nasip canım 🤩😊

Back