Yalnız doktor suratıma bakıp “ben ovulaayın testi nedir, bilmiyorum. açıklar mısınız?” dedi. 2 kez doktora klomen nedir, 14-16 günlerde yumurtlama nasıl olur, benim 19 gün oldu nedir anlattım. adet döngüsünün 19. Günündeyim dedim. Diyor ki 19 gündür kanamanız mı var
Sütlaç fazla sunum gerektirmiyor ki, koy sütlaç kaselerine koy fındığın, yakın çekim tamam. Ben örtüden kaybettim. Geçen sefer sütlaç yapan az kızartmıştı, uzak çekimi o yüzden az oy aldı.
Sütlaç fazla sunum gerektirmiyor ki, koy sütlaç kaselerine koy fındığın, yakın çekim tamam. Ben örtüden kaybettim. Geçen sefer sütlaç yapan az kızartmıştı, uzak çekimi o yüzden az oy aldı.
Ben oylamada tam olarak neye bakıldığını çözemedim Deynep’im.
Bazen sunuma bakıyorlar, bazen bilindik tarif olmasına, bazen de o an canları neyi istediklerine
Hangisinin denk geleceğini kestiremiyorum
Öngörülü değilim yani bu konuda
Ben oylamada tam olarak neye bakıldığını çözemedim Deynep’im.
Bazen sunuma bakıyorlar, bazen bilindik tarif olmasına, bazen de o an canları neyi istediklerine
Hangisinin denk geleceğini kestiremiyorum
Öngörülü değilim yani bu konuda
Ben hormon testi beklerken gebelik testi yapmışlar. allahım yarabbiM. yunurtam çatlamadı, ağrım var diyorum. bana gebelik yapıyorlar. sen sabır ver Başka bi doktor var. Ben seni hatırladım sen gebeydin diyor. Hayır değildim diyorum, hayır gebeydin diyor