• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Amin kuzular. Sanki hiç etkilemedi gibi 🤷🏻‍♀️

Yalnız doktor suratıma bakıp “ben ovulaayın testi nedir, bilmiyorum. açıklar mısınız?” dedi. 2 kez doktora klomen nedir, 14-16 günlerde yumurtlama nasıl olur, benim 19 gün oldu nedir anlattım. adet döngüsünün 19. Günündeyim dedim. Diyor ki 19 gündür kanamanız mı var 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ultrason filan hak getire…
Gercekmi buuu 👀
Yani tamam biransi olmayabilir belkim ama nebilim buda oldukça yaygın birşey, bilinmicek gibi de değil yani nasıl bilemedi bilemedim🙄
Ultrasonlada bakmamış bazen kolayına mi kaciryorlar ne.

Doktora doktorluk yaptın mı👀
Gerçekten anlattırdı. cidden. Yüzünden bilmediği çok belliydi. Dalga geçmedi yani.
Gercekmi buuu 👀
Yani tamam biransi olmayabilir belkim ama nebilim buda oldukça yaygın birşey, bilinmicek gibi de değil yani nasıl bilemedi bilemedim🙄
Ultrasonlada bakmamış bazen kolayına mi kaciryorlar ne.
Yani testi bilmezsin onu anlarım da ovulasyon nedir bilirsin di mi 🤷🏻‍♀️ Ben bile şu cahil aklımla 3 senede birçok şey öğrendim.

Amin kuzular. Sanki hiç etkilemedi gibi 🤷🏻‍♀️

Yalnız doktor suratıma bakıp “ben ovulaayın testi nedir, bilmiyorum. açıklar mısınız?” dedi. 2 kez doktora klomen nedir, 14-16 günlerde yumurtlama nasıl olur, benim 19 gün oldu nedir anlattım. adet döngüsünün 19. Günündeyim dedim. Diyor ki 19 gündür kanamanız mı var 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ultrason filan hak getire…
O nasıl doktor ya. Herşeyden bir haber 🙄

Yasmin onu görünce geri çekildi🤷🏼‍♀️🤔
Boşunaymış. 😢 Ben Sosyal’e dedim. Kadayıfla magnolia kapışır. En iyi ihtimal 3. olurum diye düşünüyordum o bile olmadı Nevoş.

Seni hiç unutmayacağım Pınar Labne.

Back