Ay bende de var o alerji. Bu sene kortizon iğnesi vuruldum. bi alerjime iyi geldiBende iyiyim. Mevsim geldi alerjim arttı hapsurup duruyorum. Bir de öyle gürültülü oluyor kipıt diye uçacak çocuk içimden
18.günde bebeğim. Artık yaşlandıOlgunlaşmayı bekliyor olabilir mi?
ay baktım ama bulamadım. ben de dut suyu kaynattım, bir de maydonoz yedimNette çatlamak için formül neyim yok mu
Öyle de şişkinlik ve ağrı beni sinir ediyorKahvaltı hazırlıyorum. Atıştırıp çıkarız diye düşünüyorum
Çatlamaz ise kiste dönüşür, adet döneminde atılır kuzu
Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.Ay bende de var o alerji. Bu sene kortizon iğnesi vuruldum. bi alerjime iyi geldi
18.günde bebeğim. Artık yaşlandı
ay baktım ama bulamadım. ben de dut suyu kaynattım, bir de maydonoz yedim
Öyle de şişkinlik ve ağrı beni sinir ediyor
Sen bana atmadıkça, bende atmamaya karar verdimNasılsın bebek foto atmaz oldun hayırrdır
Günaydın elticimGünaydın
Pazar olduğu için esnektir bugün, hiçbirşey olmazÇıkıyorum, bana dua edin, yakalanmayayım
Haydi gazam mübarek olsun
Sen çok hamarat oldun yaDomates çorbası var, ciğer patates kızarttım, salağa var, sarmalar daha bitmedi. 3 dilim baklava bile kaldıdaha ne yemek yapsam acaba? Sanki yetmeyecek gibi
Gazan mübarek olsunÇıkıyorum, bana dua edin, yakalanmayayım
Yok be canım. Normal devlete gittim. Özelde gitmediğim doktor kalmadı. Araya bayram girdi diye kaldı işte.Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.
Sorma sorma ne demezsinSen çok hamarat oldun ya
Günaydın kuzu
CanimsilarrrGünaydıncanım
Bende aynıAy sorma canoomm. Aşağıdaki çocuğun ağlamasına uyandım. Bir daha da gözümü kırpamadım
Ay yok be ablavakit geçsin diye yaptım
Dikkat etÇıkıyorum, bana dua edin, yakalanmayayım
Hayır olsun inşallahGünaydın güzelleeeeerrr
Rüyamda tatlılara bakıyordum böyle sonra aa ben daha yapıp konu açmadım nasıl yetişecek bugün son diye telaş yapıyor kara kara düşünüyordum
Günaydın tatlı kıssGünaydın tünaydın münaydin
enerjik bebeler
Devlet de araştırmaya sevkediyor normaldeYok be canım. Normal devlete gittim. Özelde gitmediğim doktor kalmadı. Araya bayram girdi diye kaldı işte.
Sorma sorma ne demezsin
Heeee çok enerjik, kahvaltı sofrası duruyor, ben balkonda telefonda netteyimGünaydın tünaydın münaydin
enerjik bebeler