Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bende iyiyim. Mevsim geldi alerjim arttı hapsurup duruyorum. Bir de öyle gürültülü oluyor ki :KK70: pıt diye uçacak çocuk içimden :KK70:
Ay bende de var o alerji. Bu sene kortizon iğnesi vuruldum. bi alerjime iyi geldi 😂
Olgunlaşmayı bekliyor olabilir mi?
18.günde bebeğim. Artık yaşlandı 😂
Nette çatlamak için formül neyim yok mu
ay baktım ama bulamadım. ben de dut suyu kaynattım, bir de maydonoz yedim 🤭
Kahvaltı hazırlıyorum. Atıştırıp çıkarız diye düşünüyorum 🤭
Çatlamaz ise kiste dönüşür, adet döneminde atılır kuzu🤷🏻‍♀️
Öyle de şişkinlik ve ağrı beni sinir ediyor 👀

Ay bende de var o alerji. Bu sene kortizon iğnesi vuruldum. bi alerjime iyi geldi 😂

18.günde bebeğim. Artık yaşlandı 😂

ay baktım ama bulamadım. ben de dut suyu kaynattım, bir de maydonoz yedim 🤭

Öyle de şişkinlik ve ağrı beni sinir ediyor 👀
Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.

Özele mi gittin alsem. Kontrol altında tutması gerekirdi seni. Ben özele gitmiştim araştırma asistan oluyor falan diye. Özelde Dr ben muayene ederim sıkıntı değil ama buralarda paran boşa gider, araştırmaya git, asistan da olsa herşey hocalarına iletiyorlar demişti. Yumurta takibinde araya hafta sonu girmişti. Hemşire aradı pazar günü hastaneye, doğum haneye gel demişti gitmiştim araştırma hastanesinde.
Yok be canım. Normal devlete gittim. Özelde gitmediğim doktor kalmadı. Araya bayram girdi diye kaldı işte.
Sen çok hamarat oldun ya🤩
Sorma sorma ne demezsin 😂

X